Μια ντουζίνα παραμονές

Ο Γιούχτας κράτησε 12 ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ. Τι δήλωσαν Τζανής, Ροβίθης, Βρεττός, Γελαδάρης, Τουγλής, Γκίνη, Κόλλιας, Δασκαλάκης, Κίσσας, Στακάκης, Κορνιλάκης και Καπετανάκης.

Την παραμονή 12 ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο Γιούχτας εν όψει της συμμετοχής του στη Super League 2. Η ανακοίνωση:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τους ποδοσφαιριστές μας Μηνά Τζανή, Μανώλη Ροβίθη, Νίκο Βρεττό, Λάζαρο Γελαδάρη, Γιώργο Τουγλή, Ρενάτο Γκίνη, Γιώργο Κόλλια, Αντώνη Δασκαλάκη, Γιώργο Κίσσα, Γιάννη Στακάκη, Νίκο Κορνιλάκη και Μιχάλη Καπετανάκη.

Με αυτή την κίνηση η ομάδα μας κρατάει σε μεγάλο βαθμό παίκτες που αποτέλεσαν τον «κορμό» της, και συνέβαλλαν στις επιτυχίες ώστε να έρθει η ιστορική άνοδος στην Super League 2. Τους Ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία και επίτευξη των στόχων σε επαγγελματικό πλέον επίπεδο!».

Οι παραμένοντες δήλωσαν:

Μηνάς Τζανής
«Είναι ιδιαίτερη χαρά αλλά και τιμή που για 6η συνεχόμενη χρονιά θα είμαι στην Ομάδα. Ο Γιούχτας που για πρώτη φορά φέτος, θα αγωνισθεί στην SL2, θα είναι και πάλι το σπίτι μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την Οικογένεια του Γιούχτα, Διοίκηση, Προπονητικό Team καθώς και τον κόσμο μας, για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. Εύχομαι η άνοδός μας στην SUPER LEAGUE 2 να συνοδευτεί με υγεία, επιτυχίες και επίτευξη των στόχων μας».

Μανόλης Ροβίθης
«Ήθελα να παραμείνω στην ομάδα του Γιουχτα οπότε η ανανέωση της συνεργασίας μου δημιουργεί ένα αίσθημα χαράς και ικανοποίησης. Πλέον και ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας θα πρέπει όλοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της στην παρθενική της χρονιά στην Super League 2. Σίγουρα δεν θα έχουμε εύκολο έργο, όμως με σκληρή δουλειά από όλους και προσήλωση είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».

Νίκος Κορνιλάκης
«Θέλω να πώ ένα μεγάλο ευχαριστω στην Διοίκηση αλλά και Προπονητικό team για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Η φετινή χρονιά , θα είναι μια ακόμη πρόκληση για μένα αλλά και την Ομάδα μας και είμαι σίγουρος ότι με σκληρή δουλειά και πίστη από όλους , θα πετύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι να έχουμε μια καλή και υγιή χρονιά και να βλέπουμε τον ΓΙΟΥΧΤΑ μας, στις επαγγελματικές κατηγορίες».

Γιώργος Κόλλιας
«Ένα νέο ταξίδι στα επαγγελματικά σαλόνια ξεκινάει και χαίρομαι ιδιαίτερα που αποτελώ μέλος της ομάδας για άλλη μια χρόνια. Ευχαριστώ το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνουν σε μένα για 6η χρόνια! Θα κάνω το καλύτερο δυνατό από πλευράς μου να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Λάζαρος Γελαδάρης
«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την Ομάδα του Γιούχτα. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν για μια ακόμη χρονιά. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου , που όλοι μαζί κάναμε μια πολύ δύσκολη προσπάθεια , η οποία στέφθηκε με μια μεγάλη και ιστορική επιτυχία αρχικά με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλό μας στην Γ Εθνική κατηγορία και εν συνεχεία με την άνοδό μας στην Super League 2. Όσον αφορά στην νέα χρονιά, θα είναι μια ιστορική χρονιά για τον Γιουχτα , καθώς θα είναι η παρθενική μας εμφάνιση στις επαγγελματικές κατηγορίες. Θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για να επιτύχουμε τους στόχους που θα τεθούν από την Διοίκηση».

Γιώργος Κίσσας
«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την Ομάδα του Γιούχτα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της Ομάδας οι οποίοι έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου ανανεώνοντας την συνεργασία μας. Θέλω να συμβάλλω τα μέγιστα ώστε να πετύχουμε όλοι μαζί, τους στόχους που έχουν τεθεί για την νέα αγωνιστική σεζόν που μας βρησκει πλέον στην Super league 2. Ευχομαι σε όλους καλή σεζόν με υγεία που είναι το σημαντικότερο καθώς και επιτυχίες στην Ομάδα μας».

Νίκος Βρεττός
«Για μία ακόμη χρονιά θα συνεργαστώ με την Ομάδα του Γιούχτα γεγονός που με γεμίζει ικανοποίηση και χαρά. Θέλω από την δική μου πλευρά να υποσχεθώ σε όλους ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω στο μέγιστο βαθμό την Ομάδα μας, να πετύχει τους στόχους της».

Γιώργος Τουγλής
«Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκομαι στην οικογένεια του Γιούχτα. Είναι μια ξεχωριστή στιγμή καθώς η ομάδα θα βρεθεί για πρώτη φορά να αγωνίζεται σε επαγγελματική κατηγορία κι αυτό έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό για εμένα. Όλα αυτά τα χρονιά έχω “δεθεί” με την ομάδα και τους ανθρώπους της. Εύχομαι να έχουμε υγεία και εγώ από μεριάς μου θα καταθέσω την ψυχή μου για την επίτευξη των στόχων μας».

Αντώνης Δασκαλάκης
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αποτελώ για μία ακόμη χρονιά, μέλος της Οικογένειας του Γιούχτα. Οι περσινοί μας κόποι ανταμείφθηκαν με την ιστορικής σημασίας άνοδό στην Super League 2 και δηλώνω έτοιμος να δώσω το 100% των δυνάμεών μου ώστε να ενισχύσω την μεγάλη προσπάθεια της Ομάδας μας. Eλπίζω και εύχομαι, οι στόχοι μας να επιτευχθούν στο έπακρο».

Μιχάλης Καπετανάκης
«Ο Γιουχτας επιτέλους βρίσκεται εκεί που ανήκει και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Θέλω να ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι άνθρωποι της ομάδας. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η χρονιά που έρχεται θα έχει πολλές δυσκολίες. Με αφοσίωση πάθος και σκληρή δουλειά είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε έτσι ώστε να προσφέρουμε και στους φιλάθλους μας μια σεζόν για την οποία θα είναι περήφανοι».

Γιάννης Στακάκης
«Αρχικά νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και χαρά που θα συνεχίσω να βρίσκομαι σε αυτή στον Γιούχτα. Είναι ένα υγιές Σωματείο και για μένα ομάδα «οικογένεια». Ο στόχος της άνοδός στην SL2 , επιτεύχθηκε και πλέον εστιάζουμε στην πρόκληση που έχουμε μπροστά μας την νέα αγωνιστική σεζόν. Θα προσπαθήσω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Εύχομαι όλα τα σχέδιά μας να πραγματοποιηθούν. Καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και δύναμη».

Ρενάτο Γκίνη
«Χαίρομαι πολύ που θα συνεχίσω στην Οικογένεια του Γιούχτα. Μια μεγάλη πρόκληση είναι μπροστά μας. Μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά όμως με πολύ δουλειά και στήριξη από όλους μας είμαι σίγουρος ότι η Ομάδα μας θα πετύχει τους στόχους της».

Last modified onΔευτέρα, 14 Αύγουστος 2023 12:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep