Παραμονή Σαραγιώτη

Ο 28χρονος αμυντικός, σύμφωνα με τον Μακεδονικό, ανανέωσε το συμβόλαιό του.

Την παραμονή του Σπύρου Σαραγιώτη ανακοίνωσε ο Μακεδονικός. Αναλυτικά:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Σαραγιώτη! Ο 28χρονος αμυντικός έφτασε με τους «πράσινους» στο υψηλότερο επίπεδο της καριέρας του, υπογράφοντας το καλοκαίρι του 2021, πετυχαίνοντας την άνοδο στην Super League 2 και ανανεώνοντας, για πρώτη φορά ως επαγγελματίας πια, την συνεργασία του με τον σύλλογο.

Βασικό στέλεχος της περυσινής ομάδας, ο Σαραγιώτης κατέγραψε 26 συμμετοχές (25 στο Πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο, συνολικά 2177 λεπτά), βοηθώντας να διατηρηθεί 10 φορές ανέπαφη η εστία του Μακεδονικού. Ο κεντρικός αμυντικός από την Περαία είχε, μάλιστα, την τιμή να σταθεί στο πλευρό του πολύπειρου Χρήστου Λισγάρα, από τον οποίο πήρε χρήσιμα μαθήματα βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο το παιχνίδι του μέσα από καθημερινή δουλειά.

Με την υπογραφή της ανανέωσης, ο Σαραγιώτης ουσιαστικά υπογράφει για πρώτη φορά στην καριέρα του την παραμονή του σε ένα σύλλογο πέραν της διετίας! Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Σπύρο υγεία και συνέχεια των επιτυχιών στην πολύχρονη θητεία του στον ιστορικό Μακεδονικό!».

Last modified onΣάββατο, 12 Αύγουστος 2023 17:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep