Πρώτη ανανέωση στον Μακεδονικό

Ο Στέφανος Γουναρίδης θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στους Πράσινους.

Την παραμονή του Στέφανου Γουναρίδη επισημοποίησε ο Μακεδονικός. Ο 33χρονος τερματοφύλακας θα παραμείνει στους Πράσινους για μία ακόμα χρονιά με την ΠΑΕ να ανακοινώνει:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Στέφανο Γουναρίδη! Ο 33χρονος τερματοφύλακας αποτελεί την βασική επιλογή κάτω από τα δοκάρια των «πρασίνων» την τελευταία διετία, συμβάλλοντας στην άνοδο (2021/22) αλλά και στην παραμονή (2022/23) του συλλόγου στην Super League 2, δουλεύοντας και τις δύο σεζόν μαζί με τους ομοθεσίτες του και υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων Νούλη Σιαμίδη.

Στην περυσινή σεζόν, ο Γουναρίδης κατέγραψε συνολικά 23 συμμετοχές (22 στην Super League 2 και 1 στο Κύπελλο Ελλάδας), διατηρώντας 10 φορές ανέπαφη την εστία του! Με την υπογραφή της ανανέωσης του συμβολαίου του, ο Στέφανος Γουναρίδης καθιστά τον Μακεδονικό την μόνη ομάδα στην έως τώρα καριέρα του όπου η θητεία του πρόκειται να ξεπεράσει την διετία! Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Στέφανο μία ακόμη υγιή και πετυχημένη σεζόν στα πράσινα!».

Last modified onΠαρασκευή, 11 Αύγουστος 2023 14:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep