Πήρε Σάρατε η ΑΕΛ

Οι Βυσσινί ανακοίνωσαν ότι αποκτήθηκε ο 23χρονος Αργεντινός επιθετικός από τη δεύτερη ομάδα της Βελέζ.

Στην απόκτηση του 23χρονου (07/07/2000) Αργεντινού επιθετικού, Τομπίας Ζοέλ Σάρατε προχώρησε η ΑΕΛ. Ο Λατινοαμερικάνος ήταν δανεικός από τον Ιανουάριο στην Άρσεναλ Σαραντί από τη δεύτερη ομάδα της Βελέζ και την περσινή χρονιά είχε 6 συμμετοχές. Έχει παίξει ακόμα σε Κοκίμπο (5 αγώνες), Βελέζ (6 συμμετοχές) και Ντεπορτίβο Μορόν (46 ματς, 10 γκολ).

Η ΠΑΕ έκανε ακόμα γνωστό ότι ανανεώθηκε ο δανεισμός του Αντράντα από τη Ρασίνγκ Κλουμπ. Η ενημέρωση σχετικά με συνέντευξη Τύπου που θα παρατεθεί την Παρασκευή (11/08):

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει πως την Παρασκευή (11/8) και ώρα 17:00 στον 2ο όροφο του Επιμελητηρίου Λάρισας, θα παραθέσει Συνέντευξη Τύπου – παρουσίαση των τριών Αργεντινών που θα αγωνίζονται τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2023 – 24 με την φανέλα της ομάδας μας.

Ο Τομπίας Ζοέλ Σάρατε είναι η νέα μεταγραφή της ΠΑΕ ΑΕΛ, ενώ με την “βυσσινί” φανέλα θα συνεχίσει γι’ ακόμη μία χρονιά ο Λούκα Χαβιέρ Αντράντα, αφού επήλθε συμφωνία με την Ρασίνγκ Κλουμπ για δανεισμό του για έναν ακόμη χρόνο.

Τέλος ο Φαμπρίτσιο Πεντρόσο συνεχίζει όπως αναμενόταν στην ΠΑΕ ΑΕΛ αφού έχει άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο.

*Στην Συνέντευξη Τύπου θα έχουν δικαίωμα να παρευρεθούν οι αθλητικοί συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΑΕΛ καθώς και όσοι δημοσιογράφοι επιθυμούν γενικότερα την κάλυψη του συγκεκριμένου θέματος».

Last modified onΠέμπτη, 10 Αύγουστος 2023 19:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep