Συζητά με Μπέκα ο Αιολικός

Ο πρώην αντιπρόεδρος του Καραϊσκάκη Άρτας εκπροσωπεί επιχειρηματίες που θέλουν να εμπλακούν στον Αιολικό.

Ενδιαφέρον για την ενασχόλησή τους με την ΠΑΕ Αιολικός έχουν εκφράσει επιχειρηματίες τους οποίους εκπροσωπεί ο Στέλιος Μπέκας. Ο πρώην παράγοντας του Καραϊσκάκη Άρτας συζητά με τον Δημήτρη Αντωνάκα και μοιραία έχουν προκύψει σενάρια για εμπλοκή του Νίκου Καγιούλη, ο οποίος επίσης ήταν στην ομάδα της Άρτας όταν αυτή υποβιβάστηκε στη Γ' Εθνική.

Η ανακοίνωση της προσωρινής επιτροπής:

«Ως προσωρινή επιτροπή που έλαβε την εντολή της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη Αιολικού να κινήσει τις διαδικασίες για την ίδρυση της ΠΑΕ, ενημερώνουμε επισήμως πως έχουμε φέρει εις πέρας το μεγαλύτερο μέρος των υποχρεώσεων μας και πως οι διεργασίες για την παρουσία της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες συνεχίζονται.

Ο Αιολικός έχει ολοκληρώσει όλα τα απαιτούμενα βήματα, δηλώνοντας συμμετοχή σε Super League 2 και Κύπελλο Ελλάδας, αναμένοντας και την έγκριση των δικαιολογητικών που έχουν κατατεθεί για το άνοιγμα του τραπεζικού λογαριασμού της ΠΑΕ, ώστε να προχωρήσει η κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου.

Αντιλαμβανόμενοι τις αγωνίες της φίλαθλης κοινότητας για την επόμενη μέρα του συλλόγου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ο Πρόεδρος της προσωρινής επιτροπής και του Ερασιτέχνη Αιολικού κ. Δημήτρης Αντωνάκας και ο κ. Στέλιος Μπέκας, εκπρόσωπος των επιχειρηματιών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ενασχόληση τους με την ΠΑΕ Αιολικός θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες στη Μυτιλήνη για να παραχωρήσουν κοινή Συνέντευξη Τύπου και να απαντήσουν σε ερωτήσεις από τα τοπικά ΜΜΕ».

Last modified onΠέμπτη, 10 Αύγουστος 2023 17:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep