Και Μουστακόπουλο η Athens Kallithea

Τρίτη μεταγραφή από τον Απόλλωνα Σμύρνης για τους Κυανόλευκους.

Μετά τους Κότσαρη, Περέιρα η Athens Kallithea απέκτησε και τον Γιώργο Μουστακόπουλο από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον 24χρονο μέσο:

«Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει την απόκτηση του αμυντικού μέσου Γιώργου Μουστακόπουλου με ελεύθερη μεταγραφή. Ο Μουστακόπουλος, 24, είναι πρώην διεθνής με τις ομάδες νέων της Ελλάδας και μετράει 116 συνολικά συμμετοχές στη Super League 2 αγωνιζόμενος με την Παναχαϊκή, την ΑΕΚ Β, και τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ έχει πραγματοποιήσει και τρεις συμμετοχές στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ.

Γεννημένος στην Πάτρα, ο Μουστακόπουλος αναδείχθηκε μέσα από την τοπική ομάδα της Παναχαϊκής, μετρώντας 73 συνολικά εμφανίσεις εκεί σε διάστημα τεσσάρων σεζόν, και εξασφάλισε μεταγραφή στην ΑΕΚ το καλοκαίρι 2021. Στη διάρκεια των σεζόν 2021/22 και 2022/23, ο Μουστακόπουλος πραγματοποίησε μία συμμετοχή στη Super League 1 και δύο εμφανίσεις στο Κύπελλο Ελλάδος με την πρώτη ομάδα, ενώ μέτρησε και 30 συμμετοχές στη Super League 2 με τη δεύτερη ομάδα.

Ο Μουστακόπουλος υπέγραψε στον Απόλλωνα Σμύρνης τον Ιανουάριο 2023, μετρώντας 17 συμμετοχές στο δεύτερο μισό της Super League 2 2022/23, συνεισφέροντας στην κατάκτηση της τρίτης θέσης για την ομάδα. Ως διεθνής, ο Μουστακόπουλος μετράει τρεις συνολικά συμμετοχές για τις Εθνικές Ελλάδος Κ20 και Κ21.

Καλωσήρθες, Γιώργο».

Last modified onΤετάρτη, 09 Αύγουστος 2023 19:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep