Κρυφτούλι Αντωνάκα για Παναχαϊκή

Πρώτος από αριστερά ο Στέφανο Φραντσιόζα και στο κέντρο της φωτ. ο Τζιμ Αντωνάκας Πρώτος από αριστερά ο Στέφανο Φραντσιόζα και στο κέντρο της φωτ. ο Τζιμ Αντωνάκας

Ο Στέφανο Φραντσιόζα μετά τον Αιολικό αναμένεται να εργαστεί ως προπονητής στην Παναχαϊκή. Και ο γιος του, Αλεσάντρο ήταν στην ομάδα της Μυτιλήνης.

Το εις βάρος τους κλίμα επεδίωξαν να αντιστρέψουν οι μέτοχοι της Παναχαϊκής με την πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσαν. Ωστόσο, οι έως τώρα κινήσεις που... δεν γίνονται και οι τοποθετήσεις ανθρώπων που φέρονται να έχουν ξεκινήσει συνεργασία μαζί τους εντείνουν την ανησυχία στις τάξεις των οπαδών.

Ο Δημήτρης Αντωνάκας σε συνέντευξή του στο Sportlesvos.gr δήλωσε άγνοια (!) για τους Κοκκινόμαυρους και είπε: «Ό,τι γράφεται για το όνομα μου δεν έχω ιδέα και ούτε με απασχολεί». Η διαβολική σύμπτωση, όμως είναι ότι ο Στέφανο Φραντσιόζα που ανήκει στην εταιρεία του (διευθυντής της οποίας είναι ο Βαλάντης Μπλέτσας) και είχε πόστο (προπονητής σε τμήματα υποδομής) στον Αιολικό, εμφανίζεται ως το φαβορί για το τιμόνι! Φυσικά, ούτε το απαιτούμενο δίπλωμα διαθέτει, αλλά αυτό το «πρόβλημα» ξεπερνιέται με την πρόσληψη άλλου, διπλωματούχου.

Η άλλη διαβολική σύμπτωση είναι ότι ο γιος του Στέφανο Φραντσιόζα, Αλεσάντρο είχε δοκιμαστεί στον Αιολικό το καλοκαίρι του 2020, αλλά είχε ανακοινωθεί πως για γραφειοκρατικούς λόγους δεν μπόρεσε ν' αγωνιστεί. Τον Μάιο του 2021 ανακοινώθηκε ότι θα δοκιμαζόταν στην ιταλική Σασουόλο. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να εμφανιστεί και αυτός ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος, αφού είναι 20 ετών.

Στη φωτογραφία ο πρόεδρος της Rush Greece, Τζιμ Αντωνάκας καλωσορίζει ποδοσφαιριστές από Ελλάδα, Κύπρο και ΗΠΑ που συμμετείχαν σε καμπ. Πρώτος από αριστερά ο «International Scouting Director τως Northeast Rush και RUSH Greece», Στέφανο Φραντσιόζα...

Last modified onΠέμπτη, 03 Αύγουστος 2023 18:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep