Προσφυγές άνω των 90 χιλιάδων!

Το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση 7 προσφυγών κατά της Παναχαϊκής. Μία αναβολή εξασφάλισαν οι Αχαιοί στην ΠΕΕΟΔ.

Πρωταθλήτρια στη συνεδρίαση της Τρίτης (01/08) στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ η Παναχαϊκή. Ερήμην της ΠΑΕ συζητήθηκαν επτά προσφυγές, ενώ μία υπόθεση οδηγήθηκε σε αναβολή λόγω αδυναμίας παράστασης νομικού εκπροσώπου ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, τα ποσά που διεκδικούνται μαζί με τις αποζημιώσεις ξεπερνούν τις 90 χιλιάδες ευρώ!

Τη συζήτηση των υποθέσεων παρακολούθησε ο νομικός της ΠΑΕ, Αργύρης Λίβας, αλλά παραστάθηκε μόνο για την αναβολή στην προσφυγή του Δημήτρη Πατάπη. Ο δικηγόρος του τελευταίου, Παναγιώτης Μπιλίρης αδυνατούσε να παρασταθεί και η εκδίκαση μεταφέρθηκε για τις 4 Σεπτεμβρίου. Σε όλες τις άλλες ζητήθηκε από τους δικηγόρους των ποδοσφαιριστών διήμερη προθεσμία μήπως και υπάρξει κάποια καταβολή, όμως από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι είναι απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο... Μέλος της επιτροπής ρώτησε αν υπάρχει περίπτωση τακτοποίησης, όμως εισέπραξε αρνητική απάντηση. Σημειώνεται ότι τις διαπραγματεύσεις έχει αναλάβει το πρώην στέλεχος του Αιολικού και νυν των Αχαιών, Βαλάντης Μπλέτσας.

Το FL News παρακολούθησε την εκδίκαση και σας παρουσιάζει τις διεκδικήσεις των επτά ποδοσφαιριστών...

Μάκης Ζυγκερίδης
Ο δικηγόρος του Μανώλης Αλαφραγκής ανέφερε ότι ο Ζυγκερίδης είχε και ιδιωτικό συμφωνητικό για πρόσθετες παροχές (440 ευρώ το μήνα). Έκανε λόγο για οφειλές από τον Ιανουάριο και για οφειλόμενα 9.182 ευρώ. Εννοείται ότι στο προαναφερθέν ποσό δεν υπολογίζεται η αποζημίωση (δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2024).

Χαράλαμπος Τοπάλ
Όμοια περίπτωση. Το ιδιωτικό συμφωνητικό προέβλεπε 170 ευρώ το μήνα δόση και 2.000 ευρώ πριμ για 18 συμμετοχές (έφτασε τις 21). Απλήρωτος από τον Ιανουάριο, όπως είπε ο Αλαφραγκής. Τα οφειλόμενα 8.169 ευρώ. Μαζί με την αποζημίωση διεκδικούνται 20.000 ευρώ.

Νίκος Κωνσταντακόπουλος
Ίδια περίπτωση με τους προαναφερθέντες. Απλήρωτος και αυτός από Ιανουάριο. Τού οφείλονται 8.514 ευρώ χωρίς την αποζημίωση όπως είπε ο Αλαφραγκής.

Νίκος Στασινόπουλος
Έχει συμβόλαιο ως τις 30/06/2025. Ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Καλούδης ανέφερε ότι ο Στασινόπουλος είναι απλήρωτος από τον Δεκέμβριο. Μαζί με την αποζημίωση διεκδικούνται 12.500 ευρώ.

Αμπντέλ Χαντί
Ο Μανώλης Αλαφραγκής είπε ότι το συμφωνητικό του ποδοσφαιριστή προέβλεπε καταβολή 12.530 ευρώ σε δόσεις και 2.000 ευρώ πριμ για 15 συμμετοχές (έφτασε τις 24). Οφείλονται μισθοί από τον Δεκέμβριο και διεκδικούνται 17.505 ευρώ.

Λυμπέρης Στεργίδης
Ο Αλαφραγκής έκανε λόγο για ιδιωτικό συμφωνητικό 6.840 ευρώ σε δόσεις. Απλήρωτος από τον Δεκέμβριο. Τού οφείλονται μισθοί και δόσεις, συνολικά 10.015 ευρώ.

Γιάννης Μπουρλάκης
Κατέθεσε ως μάρτυρας η αδερφή του και ανέφερε ότι οφείλονται 13.383 ευρώ. Ο δικηγόρος του, Μανώλης Αλαφραγκής είπε ότι το συμφωνητικό προέβλεπε 9.500 ευρώ σε 10 δόσεις. Κι αυτός απλήρωτος από τον Ιανουάριο...

Δημήτρης Πατάπης
Ο Αργύρης Λίβας παραστάθηκε μόνο για τη νέα ΠΑΕ. Αδυνατούσε να παρασταθεί ο δικηγόρος του Πατάπη, Παναγιώτης Μπιλίρης και δόθηκε αναβολή για τις 4 Σεπτεμβρίου.

Last modified onΤετάρτη, 02 Αύγουστος 2023 11:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep