Φιλικό με Κηφισιά και μετά Πήλιο

Τη Δευτέρα (31/07) η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ Β.

Στο Πήλιο θα διεξαχθεί και φέτος το βασικό στάδιο προετομασίας της ΑΕΚ Β. Μία ημέρα πριν την αναχώρηση της αποστολής θα δοθεί φιλικό με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο. Η ΠΑΕ ενημέρωσε και για την πρώτη προπόνηση της Δευτέρας (31/07). Αναλυτικά:

«Για τη Δευτέρα 31 Ιουλίου στις 7 μμ είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ Β εν όψει της σεζόν 2023-24 στη Super League 2. Ο νέος προπονητής της ομάδας Νίκος Κούστας και οι συνεργάτες του αρχίζουν δουλειά με τους ποδοσφαιριστές και για το πρώτο δεκαήμερο θα κάνουν προπονήσεις στα Σπάτα.

Στις 9 Αυγούστου είναι προγραμματισμένος φιλικός αγώνας με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο και την επόμενη μέρα η αποστολή θα αναχωρήσει για το Πήλιο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στο διάστημα αυτό η ΑΕΚ Β θα παίξει φιλικούς αγώνες με Μαγνησιακό (16/8) και Νίκη Βόλου (20/8) ενώ ενδέχεται να δώσει έναν ακόμα αγώνα πριν την επιστροφή της στις 23 Αυγούστου. Η προετοιμασία και οι φιλικοί αγώνες θα συνεχιστούν στην Αθήνα. Η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 είναι προγραμματισμένη για το σαββατοκύριακο 23-24/9/2023».

Last modified onΣάββατο, 29 Ιούλιος 2023 09:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep