Έφυγε και ο Λισγάρας

Ο Μακεδονικός γνωστοποίησε την ολοκλήρωση συνεργασίας με τον 37χρονο κεντρικό αμυντικό.

Μετά τον Σάββα Γκέντσογλου ένας ακόμα έμπειρος ποδοσφαιριστής αποχώρησε από το ρόστερ του Μακεδονικού. Ο λόγος για τον 37χρονο κεντρικό αμυντικό, Χρήστο Λισγάρα. Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Λισγάρα. Ο 37χρονος πολύπειρος κεντρικός αμυντικός αποτέλεσε μία από τις ιστορικότερες μεταγραφές του συλλόγου, αποτελώντας κεντρικό πυρήνα του ρόστερ της περασμένης σεζόν, τόσο αγωνιστικά, όσο και πνευματικά, αφού το ήθος και οι αξίες του ως χαρακτήρας σπανίζουν σε βαθμό που προκαλούν εντυπωσιασμό.

Ο ταπεινότερος όλων και μαχητής μέσα στο χορτάρι, Χρήστος Λισγάρας, υπηρέτησε τον Μακεδονικό με σπουδαία αυταπάρνηση, καταγράφοντας συνολικά 26 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο (όλες ως βασικός), σε συνολικά 2.370 λεπτά! Φυσικά, πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων αναδείχθηκε από τους συμπαίκτες του ως ένας εκ των αρχηγών, αναλαμβάνοντας να οδηγήσει τους «πράσινους» στον στόχο της παραμονής, μετά την ιστορική επιστροφή τους στην δεύτερη κατηγορία.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Χρήστο για την προσφορά του και του εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στο επόμενο του βήμα!».

Last modified onΠέμπτη, 27 Ιούλιος 2023 12:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep