Τα διαρκείας της ΑΕΛ (pics+vid)

Αν και η αντιπολίτευση αντέδρασε και το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει εκ νέου την Πέμπτη (27/07), η ΑΕΛ γνωστοποίησε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για το AEL FC Arena.

Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν ανακοίνωσε η ΑΕΛ εν όψει της επιστροφής στο AEL FC Arena. Στο Δημοτικό Συμβούλιο, πάντως, η αντιπολίτευση αρνήθηκε να συζητήσει το θέμα, καταγγέλλοντας αιφνιδιασμό, με αποτέλεσμα να δοθεί αναβολή για την Πέμπτη (27/07). Παρόλα αυτά οι Βυσσινί γνωστοποίησαν τις τιμές που ξεκινούν από τα 80 ευρώ. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ επιστρέφει στο φυσικό της χώρο, το γήπεδο AEL FC ARENA. Μετά από μεγάλες προσπάθειες της διοίκησης και προσωπικά του προέδρου κ. Αχιλλέα Νταβέλη, το όνειρο όλων των Λαρισαίων φιλάθλων γίνεται πραγματικότητα. Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια θέλουμε τον κόσμο της Λάρισας κοντά μας “για να ζήσουμε ΜΑΖΙ το όνειρο από την ΑΡΧΗ”, όπως είναι και το σύνθημα της φετινής καμπάνιας των εισιτηρίων διαρκείας.

Φυσικά δεν θα μπορούσε η φετινή καμπάνια να μην συνδέεται άρρηκτα με τα γενέθλια της ομάδας μας, αφού, το 2024 η ΠΑΕ ΑΕΛ θα γιορτάσει τα 60 χρόνια από την ημέρα που oι φωτισμένοι παράγοντες των Ηρακλή Λάρισας, Άρη Λάρισας, Λαρισαϊκού και Τοξότη Λάρισας, αποφάσισαν να συγχωνευτούν και να δημιουργήσουν την ΑΕΛ, οραματιζόμενοι μία ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της χώρας όπως και έγινε.

Γνωρίζοντας ότι η ομάδα μας μόνο με την παρουσία του φίλαθλου κόσμου μπορεί να πραγματοποιήσει τα όνειρά της, διαμόρφωσε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας 2023 – 2024, έτσι ώστε τα καθίσματα του AEL FC ARENA, να μην είναι ποτέ άδεια…

aadiark

Ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας θα μπορεί να παρακολουθήσει όλους τους φετινούς αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας και συγκεκριμένα φιλικούς αγώνες, αγώνες κυπέλλου, αγώνες πρωταθλήματος και play offs.

Η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας ξεκινάει από την Τετάρτη (26/7), στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, στην οδό Σκαρλάτου Σούτσου 3, στον 3ο όροφο και ώρες 10π.μ. – 5μ.μ.

Ο τρόπος πληρωμής μπορεί να γίνει με μετρητά ή κάρτα.

Ένα ξεχωριστό σημείο στο AEL FC ARENA είναι φυσικά οι σουίτες του γηπέδου.

Το AEL FC ARENA περιλαμβάνει 38 VVIP σουίτες οι οποίες φιλοξενούνται στον 2ο και 3ο όροφο με χωρητικότητα 12 ατόμων. Όλες οι σουίτες είναι πλήρως εξοπλισμένες και είναι διαθέσιμες σε όλους τους φιλάθλους (ιδιώτες, οργανισμοί, επιχειρήσεις).

aasouiae

Η διάρκεια παραχώρησής τους ισχύει για την ποδοσφαιρική σεζόν 2023 – 2024 και αφορά όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ομάδας μας και συγκεκριμένα φιλικούς αγώνες, αγώνες κυπέλλου, αγώνες πρωταθλήματος και play offs.

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρουμε στους κατόχους είναι:

Δωρεάν παροχή σε υπηρεσίες προώθησης δεδομένων διαφήμισης και επικοινωνίας συνολικής αξίας 10.000 ευρώ από τον δημοσιογραφικό οργανισμό 21 admedia για όλες τις επιχειρήσεις, τους οργανισμούς και τα φυσικά πρόσωπα που θα μισθώσουν τις σουίτες.
Συμμετοχή των κατόχων των σουιτών σε όλες τις αποκλειστικές εκδηλώσεις της ομάδας με τη δυνατότητα των VVIP persons.
Δυνατότητα εξατομικευμένου design στους χώρους της σουίτας τους.
Ελεύθερο πάρκινγκ.
Free WiFi.
Catering κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Προσωπικό φύλαξης και εξυπηρέτησης πελατών ειδικά για τους κατόχους σουιτών.
Φανέλα της ομάδας μας υπογεγραμμένη από τους παίκτες.
Δυνατότητα αποπληρωμής των σουιτών
1η δυνατότητα αποπληρωμής: της απολύτου μετρητοίς με ειδική παροχή 20 δωρεάν εισιτηρίων διαρκείας στη Θύρα 10.

2η δυνατότητα αποπληρωμής: μέχρι τρεις (3) μηνιαίες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

*Για κάθε πρόσθετη πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, Σκαρλάτου Σούτσου 3, στον 3ο όροφο και στο τηλέφωνο 2410-259000.

Media

Last modified onΤετάρτη, 26 Ιούλιος 2023 15:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep