Έφυγε από Καμπανιακό ο Ιγνατίδης

Συμφώνησαν σε ανανέωση Αστέριος Γιακουμής, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Τον περσινό πρώτο σκόρερ του, Ηλία Ιγνατίδη θα στερηθεί την προσεχή σεζόν ο Καμπανιακός, αφού οι δύο πλευρές δεν συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους. Αντίθετα, συνεχίζουν οι Αστέριος Γιακουμής, Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Αναλυτικά:

«Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρούν οι διεργασίες των ιθυνόντων του Συλλόγου του Καμπανιακού για την στελέχωση του Ρόστερ που θα αγωνιστεί στην Super League 2.

Τον χορό των ανανεώσεων άνοιξε ο πρώτος σε συμμετοχές τερματοφύλακας της περσινής χρονιάς, Αστέριος Γιακουμής. Ο πολύπειρος πορτιέρο, με το πλούσιο βιογραφικό στις επαγγελματικές κατηγορίες, προσέφερε τα μέγιστα έτσι ώστε η ομάδα να καταφέρει να προβιβαστεί στην Super League 2 και πρώτο μέλημα της Διοίκησης ήταν η ανανέωση της συνεργασίας τους.

Την ίδια κατάληξη είχαν και οι διαπραγματεύσεις με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Ο 22χρονος μέσος τα βρήκε σε όλα με τους διοικούντες κι επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Σύλλογο της Χαλάστρας για έναν ακόμα χρόνο.

Αντίθετους δρόμους θα ακολουθήσουν Καμπανιακός και Ηλίας Ιγνατίδης. Οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία παρόλα αυτά η λύση της συνεργασίας τους έγινε, όπως ήταν φυσικό, σε πολύ καλό κλίμα. Ο Ηλίας Ιγνατίδης αποτέλεσε το βαρύ πυροβολικό του Καμπανιακού την φετινή χρονιά σημειώνοντας 25 τέρματα σε πρωτάθλημα και playoffs έχοντας σπουδαία συνεισφορά στην άνοδο στην Super League 2. Η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαρίστησε τον έμπειρο επιθετικό για την προσφορά του στον Σύλλογο και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό του. Ταυτόχρονα κινείται για να καλύψει το κενό στην επιθετική γραμμή που άφησε η αποχώρησή του έχοντας έρθει ήδη σε επαφές με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους».

Last modified onΤετάρτη, 12 Ιούλιος 2023 11:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep