«Ο Ηρακλής αντέχει τον πόλεμο»

Ο νομικός του ΠΟΤ Ηρακλή, Βαγγέλης Χατζηιωάννου δήλωσε ότι η ΠΑΕ θα καταθέσει φάκελο στην ΕΕΑ και θα δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.

Για τη δικαίωση του ΠΟΤ Ηρακλή στο Εφετείο μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus 103,6 Fm ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου. Ο νομικός της ΠΑΕ τόνισε ότι πλέον οι Κυανόλευκοι θα μπορέσουν ως τον Σεπτέμβριο να λειτουργήσουν χωρίς πίεση και έστειλε μήνυμα ότι: «Ο Μάρα δεν πρόκειται να πληρωθεί, ας το πάρουν χαμπάρι». Αναλυτικά ανέφερε:

«Ποιος είπε ότι δεν μπορούμε να προσφύγουμε στα πολιτικά δικαστήρια; Εδώ, ένας πελάτης του δικηγόρου του Μάρα, ο Πέτρος Κανακούδης πήγε στα πολιτικά δικαστήρια, διεκδικώντας τη δικαίωσή του και δεν μπορεί ο Ηρακλής; Γιατί να ισχύει για εκείνον και όχι για εμάς; Επίσης, ο ΠΑΟΚ πήγε δυο φορές στα πολιτικά δικατήρια για την υπόθεση Δώνη και καμία ΕΠΟ, καμία Super League δεν τον τιμώργησαν. Γιατί να τον τιμωρήσουν; Και τώρα συνεχίζουν να ζητάνε να τιμωρηθεί ο Ηρακλής, στο πλαίσιο του πολέμου που γίνεται σε βάρος αυτής της ομάδας και μόνο. Δικαιωθήκαμε λοιπόν στα πολιτικά δικαστήρια. O Ηρακλής αντέχει στον πόλεμο που του κάνουν και έως τον Σεπτέμβριο θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε σαν ΠΑΕ, χωρίς πίεση.

Έχουμε να καταθέσουμε έως τις 15 Ιουλίου τον φάκελο στην ΕΕΑ και έως τις 24 του μήνα τη δήλωση συμμετοχής. Τώρα μπορούμε να τα καταθέσουμε χωρίς πρόβλημα και όλα θα τα αντιμετωπίσουμε πλέον τον Σεπτέμβριο, αφού το δικαστήριο για τον Μάρα πήγε στις 21 του Σεπτεμβρίου».

Για τον Στράτο Ευγενίου:

«Ο άνθρωπος ήρθε στην Αθήνα, για να μιλήσει ως μάρτυρας, αλλά δεν τον δέχθηκε η πρόεδρος. Ήθελε να πει τι περνάει στην ομάδα για να τον καταλάβουν, ότι δεν υπάρχει καμία οικονομική δυνατότητα για να πληρωθούν 200.000 ευρώ στον Μάρα. Αμέσως μετά, ανοίγει ο ασκός του Αιόλου για πάνω από ένα εκατομμύριο, παλιά χρέη και φυσικά αυτό δεν μπορεί κανένας να το αντέξει. Ακολουθεί τσουνάμι! Γι' αυτό και είπα σε όλους, ότι δεν πρόκειται να πληρωθεί ο Μάρα, ας το πάρουν χαμπάρι».

Last modified onΤρίτη, 04 Ιούλιος 2023 21:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep