Δύο Αφρικανοί στην ΑΕΚ Β

Ανακοινώθηκε ο δανεισμός των Λαμαράνα, Γεμπόα από την Ελίτ Γιουνάιτεντ και την Τέχιμαν Γιουνάιτεντ αντίστοιχα.

Τις δύο πρώτες προσθήκες ανακοίνωσε η ΑΕΚ Β. Πρόκειται για τον 21 ετών μέσο Τζάλοου Λαμαράνα από τη Γκάμπια και τον 19χρονο Γκανέζο κεντρικό αμυντικό Ρόκσον Γεμπόα. Αμφότεροι έρχονται δανεκοί από Ελίτ Γιουνάιτεντ και Τέχιναμ Γιουνάιτεντ αντίστοιχα. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Τζάλοου Λαμαράνα (αριστερά στη φωτογραφία) από τη Γκάμπια και Ρόκσον Γεμπόα (δεξιά) από τη Γκάνα, οι οποίοι θα ενταχθούν στην ΑΕΚ Β.

Ο Τζάλοου Λαμαράνα (Jallow Lamarana) είναι γεννημένος στις 21 Μαρτίου του 2002 στην πόλη Σερεκούντα της Γκάμπια και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού μέσου. Είναι διεθνής με την ομάδα U23 της χώρας του και πριν από δύο χρόνια αγωνίστηκε με την U21 στο Αφρικανικό Πρωτάθλημα U21. Ανήκει στον σύλλογο Elite United FC και πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην τρίτη κατηγορία της Πορτογαλίας με τη δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (18 αγώνες-2 γκολ). Εχει ύψος 1,82. Στην ΑΕΚ υπέγραψε ως δανεικός από την Elite United.

Ο Ρόκσον Γεμπόα (Rockson Yeboah) γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου στην πόλη Μπερεκούμ της Γκάνα και ανήκει στον σύλλογο Tehiman United. Είναι κεντρικός αμυντικός με ύψος 1,89 και στην ΑΕΚ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τη μορφή δανεισμού από την Tehiman United».

Last modified onΤρίτη, 27 Ιούνιος 2023 12:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep