«Με τον Μάριο προχωράμε μαζί» (pics)

Καμπάνια αλληλεγγύης του Betsson Foundation και του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος για την έμπρακτη στήριξη του μικρού Μάριου στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

Την έμπρακτη στήριξή τους στον μικρό Μάριο από τη Θεσσαλονίκη που δίνει μάχη με τον καρκίνο ανακοίνωσαν το Betsson Foundation και ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος σε εκδήλωση για ενημέρωση και συλλογή δειγμάτων εθελοντών Μυελού των Οστών την Τετάρτη 14 Ιουνίου. Η διοργανώτρια αρχή της Super League 2 ανακοίνωσε σχετικά με τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία του χορηγού του πρωταθλήματος:

«O μικρός Μάριος, πάσχει από Σάρκωμα Ewing στο γόνατο και σε μερικές μέρες θα χειρουργηθεί από Γάλλο χειρουργό, o όποιος θα προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του παρότι η συγκεκριμένη επέμβαση θα κόστιζε περίπου 45.000€. Στη συνέχεια όμως ξεκινάει ένας πολύ δύσκολος αγώνας για το παιδί, με τουλάχιστον 2 - 3 χρόνια αποκατάστασης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Το Betsson Foundation μαζι με τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.) δημιούργησαν την καμπάνια αλληλεγγύης για την έμπρακτη υποστήριξη του μικρού Μάριου από τη Θεσσαλονίκη ενάντια στην μάχη του με τον καρκίνο. Όλοι μας στην Super League 2, μπορούμε να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια κάνοντας μια δωρεά στο https://betssondonates.gr.

Η καμπάνια θα έχει διάρκεια ένα μήνα και κάθε ποσό που μπορεί κάποιος να προσφέρει είναι ικανό να κάνει τη διαφορά στην αποκατάσταση αλλά και για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του Μάριου!».

abettt2

aabett1

Last modified onΔευτέρα, 26 Ιούνιος 2023 17:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep