«Ξανά χωρίς άδεια η ΑΕΛ»

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης επιβεβαίωσε ότι η ΑΕΛ θα πορευτεί με περιορισμούς ενίσχυσης και φέτος.

 

Για μία ακόμα χρονιά η ΑΕΛ δεν θα περάσει τη διαδικασία αδειοδότησης. Αυτό επιβεβαίωσε ο προπονητής των Βυσσινί, Παναγιώτης Γκουτσίδης σε δηλώσεις του στο «goalspost.gr» μετά το ματς με τη Νίκη Βόλου. Αρχικά είπε για το ματς:

«Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι ανάλογο, καθώς η απόφαση θα μπορούσε να βγει πιο νωρίς και να υπάρχει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον, κάτι που φάνηκε στο σημερινό παιχνίδι. Υπήρξε διάθεση από τους παίκτες, αλλά από την άλλη σκεφτόντουσαν και οι δύο ομάδες να ολοκληρωθεί αυτό το μαρτύριο για να ξεκουραστούν. Τελειώσαμε με ακόμα μία νίκη και κερδίσαμε τη δεύτερη θέση που ήταν και ο δεύτερος στόχος για εμάς. Από εδώ και πέρα κοιτάμε το αύριο, να δουλέψουμε καλύτερα και περισσότερο έτσι ώστε η ομάδα να φτάσει εκεί που πρέπει και να διεκδικήσει η ΑΕΛ την άνοδο την επόμενη χρονιά».

Αν έχει αρχίσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς:

«Ο σχεδιασμός της ΑΕΛ έχει αρχίσει εδώ και καιρό, με όσο το δυνατό ασφελέστερα βήματα, χωρίς βιασύνη και από αύριο θα συγκεντρωθούμε στο κομμάτι της νέας ομάδας και όταν έρθει η ώρα της προετοιμασίας να είμαστε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι».

Αν ο σχεδιασμός γίνεται με βάση ότι η ΑΕΛ θα πάρει την αδειοδότηση από την ΕΠΟ:

«Δυστυχώς η ΑΕΛ δεν θα πάρει αδειοδότηση και μεταγραφικά θα κινηθεί όπως πέρυσι».

Πηγή: goalpost.gr

Last modified onΤετάρτη, 21 Ιούνιος 2023 10:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep