Ζητά συσπείρωση η Καλαμάτα

Η μεσσηνιακή ΠΑΕ κάλεσε τους φίλους των Ασπρόμαυρων να δώσουν το «παρών» στο ματς με την ΑΕΚ Β.

Κάλεσμα στον κόσμο της απηύθυνε η Καλαμάτα για το τελευταίο εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ Β. Αναγνωρίζει προφανώς πως με τις κινήσεις της τους απομάκρυνε από το γήπεδο, γι' αυτό και ζήτησε να υπάρξει συσπείρωση, ενώ υποσχέθηκε ότι «τα καλύτερα έρχονται». Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα με απόφαση του προέδρου της κ. Πρασσά προσκαλεί τους μαθητές των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της Μεσσηνίας να παρακολουθήσουν δωρεάν την Κυριακή στις 5 μμ τον τελευταίο επίσημο αγώνα της ομάδας μας κόντρα στην ΑΕΚ Β, στο γήπεδο της Παραλίας. Επίσης θα σταλούν προσκλήσεις σε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία του Νομού μας ώστε αντιπροσωπείες τους να παρευρεθούν στο παιγνίδι.

Φίλες και φίλοι οπαδοί της Μαύρης Θύελλας, η αγωνιστική περίοδος που ολοκληρώνεται για αλλού ξεκίνησε για την ομάδα μας, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου. Σας περιμένουμε στο γήπεδο σαν μια κίνηση συσπείρωσης για τη νέα αγωνιστική περίοδο αφού η ομάδα μας στα τελευταία ματς έδειξε ότι έχει… σφυγμό, ενώ οι κινήσεις που θα γίνουν από την επόμενη μέρα θα είναι ένα δείγμα ότι για τη νέα σεζόν τα «καλύτερα έρχονται».

Last modified onΤετάρτη, 14 Ιούνιος 2023 15:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep