«Συζητάμε μόνο με εγγυήσεις»

Ο Πέτρος Σταθάκης εμφανίστηκε ενοχλημένος από τους χειρισμούς του ενδιαφερόμενου να εμπλακεί στην Παναχαϊκή, Δημήτρη Δρόσου.

Θέση στα διοικητικά σενάρια των τελευταίων ημερών στην Παναχαϊκή πήρε ο Πέτρος Σταθάκης. Ο εκπρόσωπος των μετόχων της ΠΑΕ με παρέμβασή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Σπορ FM Πάτρας 96.3 αναφέρθηκε και στην πρόταση του Δημήτρη Δρόσου, λέγοντας:

«Η Παναχαϊκή και οι μέτοχοί της είναι διατεθειμένοι να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με οποιονδήποτε, αρκεί να υπάρχουν όροι εκατέρωθεν. Να υπάρξει συμφωνητικό εμπιστευτικότητας μεταξύ των μετόχων και των ενδιαφερόμενων με εγγυήσεις και εξασφαλίσεις. Εμείς δεν θα μπούμε στη λογική να γίνει οικονομικός έλεγχος από οποιονδήποτε αν δεν υπάρχουν εγγυήσεις σε συγκεκριμένο τίμημα. Υπάρχει και τίμημα που μπορεί η ομάδα να δοθεί χωρίς χρέος.

Ο κύριος Δρόσος ήρε τους όρους εμπιστευτικότητας, γιατί όταν λάβαμε το e-mail του, το λάβατε κι εσείς. Το προσπέρασα, όμως αν υπάρχουν πιθανότητες να γίνει κάτι καλό. Στείλαμε την απάντηση παρότι δεν συμφωνούσαμε σε διάφορα που ακούγαμε τα οποία δεν ήταν πάρα πολύ σοβαρά. Ο τρόπος, η ανακοίνωση που έγινε... Προτεραιότητά μας είναι να κλείσει η χρονιά με όσους έμειναν στο ρόστερ και τους υπαλλήλους.

Δουλεύουμε για την επόμενη σεζόν, είτε είμαστε στην ομάδα, είτε όχι. Δεν υπάρχει κάτι που να δείχνει τώρα ότι δεν θα είμαστε. Είμαστε διατεθειμένοι να συζητήσουμε, εφόσον υπάρξουν συμφωνητικά και εκατέρωθεν εγγυήσεις. Υπάρχουν κεφάλαια; Έγιναν πολλά λάθη αυτή τη σεζόν και η επόμενη θα είναι τελείως διαφορετική. Υπάρχει ανάγκη από βοήθεια. Είμαστε η μόνη ΠΑΕ που έχει πληρώσει χρέη δύο ΠΑΕ πίσω. Ένας από εκείνες τις περιόδους δεν ήρθε να δώσει 1.000 ευρώ...».

Προανήγγειλε, τέλος, ότι άμεσα θα ανακοινωθεί προπονητής με εμπειρία στην κατηγορία και τεχνικός διευθυντής.

Απόδοση: FL News

Last modified onΤρίτη, 13 Ιούνιος 2023 19:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep