«Ανεβαίνουμε για να μείνουμε» (pics+vid)

Στιγμιότυπα από την απονομή της Κηφισιάς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Β' όμιλο.

Την ιστορική άνοδο στη Super League πανηγυρίζει η Κηφισιά μετά το 1-1 με την Καλαμάτα στο Ζηρίνειο. Μετά το φινάλε του αγώνα η διοργανώτρια αρχή ήταν έτοιμη να κάνει την απονομή των μεταλλίων και, φυσικά, της κούπας του πρωταθλητή, με τον πρόεδρο Χρήστο Πρίτσα να δηλώνει μεταξύ άλλων:

«Κάθε μέρα εδώ και 11 μήνες περιμέναμε αυτή τη μέρα. Δικαιώθηκαν οι κόποι των τελευταίων τεσσάρων ετών. Από τη Γ' Εθνική είχαμε κανόνες και οργάνωση Super League. Αφήνουμε πίσω όσα μας στενοχώρησαν και θυμόμαστε μόνο τις καλές στιγμές. Είμαστε πανάξιοι πρωταθλητές. Είχαμε την καλύτερη συγκομιδή και διαφορά τερμάτων και στους δύο ομίλους. Δεν μας χαρίστηκε τίποτα.

Ευχαριστώ την οικογένεια Γαντζούλα για το επίπεδο που κρατούσε την ομάδα μας, η οποία θα εκπροσωπήσει την πόλη μας στη Super League. Θέλω να πιστεύω ότι θα εκπροσωπήσει όλα τα βόρεια προάστια. Ανεβαίνουμε για να μείνουμε και να διακριθούμε. Μπράβο σε όλους. Θέλω να κάνω ειδική μνεία στον Στέφανο Κοτσόλη που είναι μαζί μας τόσα χρόνια και δίνει και την ψυχή του».

Ο τεχνικός, Γιώργος Πετράκης, ο οποίος βραβεύτηκε ως ο καλύτερος προπονητής του Β' ομίλου ανέφερε:

«Είναι μια πολύ μεγάλη μέρα και για τον σύλλογο και προσωπική. Κάναμε μεγάλο αγώνα από το καλοκαίρι. Η καλύτερη ομάδα παίρνει αυτό που της αξίζει. Ο τρόπος που ήρθε δίνει ακόμα πιο γλυκιά γεύση. Είναι αυτό που δικαιούται ο σύλλογος. Δεν είχα προπονήσει ξανά ομάδα πρωταθλητισμού. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Είμαι περήφανος και τυχερός που τους προπόνησα.

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο. Είναι πολύ μεγάλη μέρα, γιατί συνδυάζουμε τα ονόματά μας με μια ιστορική μέρα. Αντιμετωπίσαμε αντιξοότητες, όπως με την έδρα και τη διακοπή του πρωταθλήματος. Όλο αυτό μας έκανε κάπου να χαθούμε. Βρήκαμε τα πατήματά μας και είμαστε δίκαια πρωταθλητές. Η Καλλιθέα μας βοήθησε να εξελιχθούμε, γιατί σε όλη τη σεζόν ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο».

Για την επόμενη μέρα είπε: «Βήμα βήμα. Τώρα γιορτάζουμε. Αύριο είναι μια άλλη μέρα».

Media

Last modified onΚυριακή, 11 Ιούνιος 2023 20:50

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep