500 ευρώ για τα πανό

Η ΑΕΛ τιμωρήθηκε με πρόστιμο για τα πανό της οργής στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Έναν και πλέον μήνα έκανε το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο να εκδώσει απόφαση για την καθυστερημένη έναρξη του αγώνα ΑΕΛ - Αναγέννηση Καρδίτσας. Υπενθυμίζεται ότι οι οπαδοί των Βυσσινί είχαν αναρτήσει πανό οργής για την τραγωδία στα Τέμπτη και η ΠΑΕ απολογήθηκε στις 21 Απριλίου. Εν τέλει τιμωρήθηκε με πρόστιμο 500 ευρώ. Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση / προπονητής (αγώνας 05.04.2023 με ΠΑΕ Athens Kallithea).

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση / προπονητής. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ την ποινή του χρηματικού προστίμου των 4.000€ (αγώνας με 05.04.2023 με ΠΑΕ Ηλιούπολη).

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση / άρθρο 15 παρ 1β του ΠΚ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ την ποινή του χρηματικού προστίμου των 500€ (αγώνας 11.03.2023 με ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας).

Last modified onΠαρασκευή, 26 Μάιος 2023 18:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep