Πρόστιμο για το ντέρμπι

Για ρίψεις αντικειμένων, είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και αξιωματούχων στα αποδυτήρια των διαιτητών τιμωρήθηκε η Athens Kallithea.

Πρόστιμο 4.250 ευρώ επιβλήθηκε στην Athens Kallithea από τον αθλητικό δικαστή. Αφορά στο εντός έδρας ματς με την Κηφισιά (3-3) στις 10 Απριλίου. Οι Κυανόλευκοι τιμωρήθηκαν για ρίψεις αντικειμένων, είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και παραγόντων στα αποδυτήρια των διαιτητών. Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε την παρακάτω απόφαση:

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ATHENS KALLITHEA FC τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ATHENS KALLITHEA FC τις ποινές α) χρηματικού προστίμου 1000€ για την παράβαση του άρθρου 15, παρ. 3 Ι περ α του ΠΚ, β) χρηματικού προστίμου 2500€ για την παράβαση του άρθρου 15 παρ. 3 ΙΙ περ α του ΠΚ και γ ) χρηματικού προστίμου 2500€ για το άρθρο 12 παρ. 5 του ΚΑΠ και 15 παρ. 4 περ. α του ΠΚ. Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή κατά συγχώνευση 4.250€».

Last modified onΣάββατο, 20 Μάιος 2023 17:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep