Καρέ ενεργοποιήσεων

Οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου για Αναγέννηση Καρδίτσας, ΟΦ Ιεράπετρας, Αλμωπού Αριδαίας.

Άμεσα εξέδωσε αποφάσεις το Διαιτητικό Δικαστήριο σε βάρος των Αναγέννησης Καρδίτσας, ΟΦ Ιεράπετρας, Αλμωπού Αριδαίας. Για την ΑΣΑ ενεργοποίησαν ποινές οι Δημήτρης Πολίτης, Κώστας Πλέγας, Σπύρος Γκουγκούδης, ενώ ανακοινώθηκε επιβολή ποινών για οφειλές στον Δημήτρη Κουτρομάνο. Στο στάδιο της ενεργοποίησης έφτασε η προσφυγή της Επισκοπής κατά του ΟΦ Ιεράπετρας για τροφεία και της επιβολής αυτή του Απόστολου Αδαμίδη κατά του Αλμωπού Αριδαίας. Αναλυτικά:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Δημητρίου Πολίτη κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 53/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Δημητρίου Κουτρομάνου κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας. Επιβάλλει στην ΠΑΕ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Πλέγα κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 68/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Σπυρίδωνα Γκουγκούδη κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 70/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του σωματείου «ΑΟ Επισκοπής 2010» κατά της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 81/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Απόστολου Αδαμίδη κατά της ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας. Επιβάλλει στην ΠΑΕ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας».

Last modified onΣάββατο, 06 Μάιος 2023 10:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep