«Προς διάθεση οι μετοχές...»

Το δικηγορικό γραφείο του Βασίλη Γκαγκάτση υπενθύμισε ότι οι μετοχές της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης είναι προς διάθεση. Η αποστολή για Καλαμάτα.

Νέα ανακοίνωση σχετικά με τη διάθεση των μετοχών εξέδωσε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Η οικογένεια Μονεμβασιώτη έχει δηλώσει ότι παραχωρεί δωρεάν το πλειοψηφικό πακέτο και όπως αναρτήθηκε την Παρασκευή (28/04):

«Σε συνέχεια ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, στις 5 Απριλίου 2023, το δικηγορικό γραφείο του Βασίλη Γκαγκάτση ενημερώνει ότι, το προς διάθεση πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, έχει κατατεθεί ήδη στο εν λόγω γραφείο (28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 95, Πλατεία Βικτωρίας, 104 34 Αθήνα Αττικής, τηλ.: 6987480551), στο οποίο θα πρέπει να απευθυνθούν οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτησή του».

Το Σάββατο (29/04, 14.45) η Ελαφρά Ταξιαρχία αντιμετωπίζει την Καλαμάτα εκτός έδρας και στην αποστολή βρίσκονται οι: Κίναλης, Κότσαρης, Σόρτσαν, Ντομίνγκες, Τσελεπίδης, Χαλίμι, Μωραΐτης, Κοροβέσης, Ερέρα, Φατιόν, Πατάπης, Παπαγεωργίου, Καρίμ, Τσαμούρης, Μουστακόπουλος, Αναστασόπουλος, Κουάδρα, Περέιρα, Λούσινγκερ, Θεοχάρης, Τάμπας, Χατζημάρκος.

Εκτός έμειναν οι Μαζέτι, Οντόνε, Λούι, Μουανζά, Σίγκνεβιτς.

Last modified onΠαρασκευή, 28 Απρίλιος 2023 20:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep