Παραίτηση Φυντάνη!

Ο Ηλίας Φυντάνης αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Ηροδότου. Τέλος και δύο ποδοσφαιριστές!

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ηρόδοτο. Πριν την προπόνηση της Παρασκευής (31/03) ο Ηλίας Φυντάνης δήλωσε την παραίτησή του από τον πάγκο των Κυανόλευκων και αποτελεί παρελθόν!

Ο έμπειρος τεχνικός ευχαρίστησε την πρόεδρο του συλλόγου Κατερίνα Τσαντηράκη, τον αντιπρόεδρο κύριο Καργιωτακη, το γραφείο Τύπου Βίκυ Νικολάκου, τον σύνδεσμο φιλάθλων του Ηροδότου, τους γενικούς αρχηγούς Χρήστο Παλαιολόγο, Τάταρη Παναγιώτη, τους φροντιστές Βαγγέλη Δροσοτάκη, Μιχάλη Τάταρη, τους συνεργάτες του προπονητικού τιμ, τον βοηθό του Άλκη Πλουσή και τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Χριστάκη και βέβαια τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν, όπως είπε, τον καλύτερό τους εαυτό.

Υπενθυμίζεται ότι προετοιμασία έκανε ο Στάθης Σταθόπουλος, ακολούθως βρέθηκε στον πάγκο για ένα μήνα ο Θωμάς Στράτος, για έναν ακόμα μήνα υπηρεσιακός ήταν ο Αλκιβιάδης Πλουσής και ο Φυντάνης έμεινε για ένα διάστημα 4 μηνών. Μαζί με τον τελευταίο αποχώρησε από τον Ηρόδοτο και ο Πλουσής.

Ο Ηρόδοτος είναι στον πάτο της βαθμολογίας και του έχουν αφαιρεθεί 15 πόντοι λόγω οφειλών, με αποτέλεσμα να έχει -11β. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την αποχώρηση Φυντάνη παρελθόν θα πρέπει να θεωρούνται και οι ποδοσφαιριστές Βασίλης Ντότης, Λευτέρης Ματσούκας που είχαν αποκτηθεί στη χειμερινή περίοδο.

Last modified onΠαρασκευή, 31 Μάρτιος 2023 18:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep