Φυντάνης: «Η χειρότερη στην Ευρώπη»

Ο προπονητής του Ηροδοτου κατήγγειλε τον διαιτητή Γεωργόπουλο και τον επόπτη Τσούκα.

Μετά την ήττα (2-1) από την Καλαμάτα ο προπονητής του Ηροδότου, Ηλίας Φυντάνης υποστήριξε ότι ο βοηθός Τσούκας έχει σχέσεις με τον υπόκοσμο και ότι την ομάδα του, που είναι η πιο «καθαρή» κάποιοι τη «βρώμισαν». Αναλυτικά:

«Παίζαμε με μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες, το μπάτζετ της οποίας ούτε στη φαντασία μας δεν το φτάνουμε. Έχει παίκτες με παραστάσεις στη Super League και την παίξαμε στα ίσα. Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Αν όχι τη νίκη έπρεπε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Ο διαιτητής Γεωργόπουλος είναι επικίνδυνος και βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του. Όταν έπαιζε στην Α' και τη Β' Εθνική έκανε χειρότερα. Θα δείτε τι θα κάνει στην πορεία. Έκανε μεγάλα όργια.

Δεν έδωσε δύο πέναλτι. Στο πρώτο γκολ έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ και στο 2ο δεν δόθηκε υπέρ μας φάουλ. Είναι απαράδεκτος και επικίνδυνος όπως και ο Τσούκας. Ο πατέρας του είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Αρκαδίας. Ξέρουμε ότι έχει σχέσεις με τον υπόκοσμο.

Κάποιοι «βρώμισαν» την ομάδα, ενώ είναι από τις πιο «καθαρές». Θα παίξουμε όλα τα ματς στα ίσα όπως κάναμε με Χανιά και Επισκοπή. Όσα λένε είναι εξωπραγματικά. Έχουμε 13 ξένους που δεν ξέρουν τι τους γίνεται και θέλουν να φύγουν και να γυρίσουν στις πατρίδες τους. Το πρωτάθλημα αυτό είναι η χειρότερη κατηγορία σε όλη την Ευρώπη».

Media

Last modified onΚυριακή, 26 Μάρτιος 2023 18:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep