Τρίτο ημίχρονο στην Ηλιούπολη

Ανακάλεσε για το πέναλτι η Προοδευτική. Η απάντηση της Ηλιούπολης.

Εκατέρωθεν ανακοινώσεις ακολούθησαν του αγώνα Ηλιούπολης - Προοδευτικής (1-1). Οι Βυσσινί αρχικά έκαναν λόγο για «σφαγή χωρίς αναισθητικό» και ανέφεραν:

ΣΦΑΓΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ! ΟΡΓΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ!!!

Αυτή τη περίοδο όταν όλη η χώρα πενθεί είναι πολύ δύσκολο και συνάμα ποταπό να μιλάς για ποδόσφαιρο. Αυτό όμως που είδαμε σήμερα στο γήπεδο της Ηλιουπολης πραγματικά μας ξεπερνάει. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν όλα τα αποτελέσματα και είμαστε οι πρώτοι που δίνουμε πάντα συγχαρητήρια στον αντίπαλο όταν το αξίζει. Το μεσημέρι η Προοδευτική όπως φάνηκε δεν έπρεπε να κερδίσει . Δεν την άφησαν. Ένα ανύπαρκτο πέναλτι που δόθηκε από τον τέταρτο διαιτητή Καδά 60 μέτρα μακρυά και ισοφάρισε η Ηλιούπολη και αποκορύφωμα ήταν η φάση του 84’. Γίνεται καθαρό πέναλτι στον Παυλιδη που δεν δίνεται και στη συνέχεια ο Μαντιτς σκοράρει. Η διαιτητής Αντωνίου και ο επόπτης δείχνουν σέντρα, στη συνέχεια όμως ως δια μαγείας το ακυρώνουν κατόπιν αφόρητων πιέσεων των γηπεδούχων και κυρίως κατόπιν προτροπής του Καδά.

Τι εστί Καδάς; Ο διαιτητης που τη δεύτερη αγωνιστική με την Καλλιθέα, στα δύο μέτρα δεν είδε τη μπουνιά που δέχθηκε ο Γιαννιτσανης από τον αντίπαλο τερματοφύλακα που συνιστούσε πέναλτι και αποβολή. Αλλά σήμερα με μάτι γερακίσιο τα έβλεπε όλα από τη σέντρα του γηπέδου ως τέταρτος. Μπορούν κάλλιστα να μας πουν ότι δεν μας θέλουν για να μην χαλάμε και τη ψυχική μας υγεία. Τον κόπο και τον ιδρώτα όμως των ποδοσφαιριστών δεν θα αφήσουμε κανένα να παίζει με αυτόν. Σας παραθέτουμε το <<πεναλτι>> της Ηλιούπολης. Ο Καραργυρης διώχνει καθαρά την μπαλά εκτός αν άλλαξαν οι κανονισμοί…».

Η απάντηση της Ηλιούπολης:

«Κάποιοι Βλέπουν Φαντάσματα Και Δράκους… Διαβάσαμε με έκπληξη την ανακοίνωση της ΠΑΕ Προοδευτική, η οποία κάνει λόγο για «σφαγή» στο σημερινό παιχνίδι στο δημοτικό γήπεδο Ηλιούπολης. Εμείς θα αποφύγουμε τις κραυγές και θα απαντήσουμε με επιχειρήματα:

ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟΝ ΒΑΡΚΑ
Η φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια η Προοδευτική και δήθεν τη «δικαιώνει», απεικονίζει όλη την αλήθεια σε κάποιον που την παρατηρεί σωστά: Ο Γιάννης Βάρκας έχει βρει την μπάλα «γεμάτα» με το κεφάλι και ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν την έχει αγγίξει ακόμα. Τρανή απόδειξη, η σκιά της μπάλας στο γάντι του! Με λίγα λόγια, όχι μόνο ήταν πέναλτι, αλλά αποδεικνύεται και η εγκληματική ενέργεια του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, η οποία μπορούσε να τραυματίσει σοβαρά τον ποδοσφαιριστή μας στο κεφάλι.

ΤΟ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ OFFSIDE
Ο «σκόρερ» της Προοδευτικής, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο είναι τουλάχιστον μισό μέτρο offside. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο, η εικόνα τα λέει όλα μόνη της. Συνιστούμε στην Προοδευτική ψυχραιμία και όχι ανυπόστατες κατηγορίες που διαταράσσουν τις σχέσεις δύο ιστορικών ομάδων. Εμείς θα μιλάμε πάντα με επιχειρήματα και όχι με λάσπη. YΓ: Αφήσαμε ως «κερασάκι στην τούρτα» την κόκκινη κάρτα στον Τριανταφυλλάκο. Προφανώς στην Προοδευτική δεν είδαν καλά τη φάση. Ολέθριο λάθος της διαιτήτριας, που θα μπορούσε να έχει επηρεάσει το τελικό σκορ. Λογικά πρόκειται για «ανθρώπινο λάθος»…

Η Προοδευτική με νέα ανακοίνωση παραδέχτηκε ότι το πέναλτι ορθά δόθηκε και τόνισε:

«ΑΝ ΚΑΤΙ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΝΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗ. ΧΘΕΣ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΩΣΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ 36 ΛΕΠΤΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ. Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ VAR ΤΗΣ..... ΦΥΣΟΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΠΟΛΗΣ».

Last modified onΔευτέρα, 13 Μάρτιος 2023 10:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep