«Δεν γίνεται Β' Εθνική με 36 ομάδες»

Ο Γιώργος Μποροβήλος δήλωσε ότι τα... άκουγε χοντρά όταν έλεγε ότι πρέπει η Super League 2 να έχει λίγες ομάδες.

Στη «Δίκη στο Open» μίλησε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος και αναφερόμενος στο θέμα της αναστολής στη Super League 2 τόνισε πως πάγια θέση του ήταν πως δεν γίνεται πρωτάθλημα με τόσες πολλές ομάδες. Αναλυτικά είπε:

«Ήμουν από τους πρώτους που έλεγα ότι δεν γίνεται να έχουμε δεύτερη κατηγορία με τόσες ομάδες σε μία χώρα που έχει ναυαγήσει ποδοσφαιρικά. Μην πάμε ποιος την έκανε, μπορεί τώρα προεκλογικά να πουν ότι πάμε να ρίξουμε ευθύνες στον έναν και στον άλλον. Είχα πει και ως πρόεδρος της λίγκας σε Γενική Συνέλευση - και τα είχα ακούσει χοντρά - ότι δεν γίνεται η Β’ Εθνική με 36 ομάδες. Είναι πολλά τα προβλήματα».

Σε επισήμανση ότι η SL1 έχει πάρει το φιλέτο και η SL2 έχει βάλει λουκέτο ο Μποροβήλος είπε:

«Μεγάλο φιλέτο... Δεν υποτιμώ τίποτα, αλλά αν δούμε τα οικονομικά μεγέθη στα προηγμένα πρωταθλήματα, ούτε τα κυάλια δεν μπορούν να δουλέψουν. Δεν είπε κανείς να σβήσουμε τις κατηγορίες. Το θέμα είναι ότι από τη στιγμή που έχουμε ένα άρρωστο ποδόσφαιρο με πολλά προβλήματα, οι μεγάλες κατηγορίες, τολμώ να πω και η Γ’, πρέπει να έχει λίγες ομάδες. Θα είναι ένα σοβαρό βήμα ώστε σιγά σιγά να δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Εμείς είμαστε μία ομάδα που ανά πάσα στιγμή μπορεί να μπλέξει σε θέματα υποβιβασμού και πάντα μιλάμε για λιγότερες ομάδες. Όποιος λέει το αντίθετο ψεύδεται».

Last modified onΤρίτη, 21 Φεβρουάριος 2023 13:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep