«Λύση χωρίς εγωισμούς»

Άμεση λύση πρέπει να δώσει η Πολιτεία στη Super League 2 σύμφωνα με τον προπονητή του Μακεδονικού, Γιώργο Αμανατίδη.

Ο προπονητής του Μακεδονικού Γιώργος Αμανατίδης μίλησε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ για το αδιέξοδο στην κατηγορία και σημείωσε ότι η Πολιτεία πρέπει να δει το ζήτημα πιο σοβαρά και χωρίς εγωισμούς. Όπως ανέφερε:

«Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό αυτό που έχει γίνει εκ μέρους της Πολιτείας. Θα πρέπει να βρεθεί μια άμεση λύση, να ξεκινήσουμε, γιατί υπάρχει αβεβαιότητα, όλοι ζούμε από αυτό, απ’ τον τομέα του ποδοσφαίρου: ποδοσφαιριστές, προπονητές, φροντιστές και γενικά όσοι απασχολούνται στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι σωστή η αντιμετώπιση αυτή που οδήγησε στην διακοπή του πρωταθλήματος. Πρέπει να γίνει κάτι και να γίνει άμεσα. Θα πρέπει η Πολιτεία να το δει πιο σοβαρά και να βρεθεί μια λύση χωρίς εγωισμούς».

Για το πώς δουλεύουν οι Πράσινοι:

«Είναι μια δύσκολη πρόκληση να βρίσκουμε καθημερινά κίνητρα για την ομάδα, γιατί όπως είπα και πριν υπάρχει αυτή η αβεβαιότητα. Προσπαθούμε, όμως, γιατί είμαστε επαγγελματίες, να δουλεύουμε καθημερινά στο γήπεδο και περιμένουμε τις εξελίξεις, να δούμε πότε θα βρεθεί λύση για να μπούμε σε κανονικούς ρυθμούς. Το ευχάριστο είναι ότι τα παιδιά, ως επαγγελματίες, δουλεύουν καθημερινά πολύ σωστά. Θα μας λείψει ο ρυθμός των επίσημων παιχνιδιών, αυτό είναι βέβαιο, αν και προσπαθούμε μέσα από φιλικά με ανταγωνιστικές ομάδες να κρατήσουμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό».

Για την προσαρμογή των νέων προσώπων στην ομάδα;

«Καταρχάς να ευχαριστήσουμε τα παιδιά που έφυγαν, γιατί βοήθησαν και αυτοί σε ένα μεγάλο βαθμό στην πορεία της ομάδας. Από κει και πέρα, ήρθαν αρκετά παιδιά, ειδικά κάποια με εμπειρία, όπως ο Σιατραβάνης, ο Ζαφειράκης, ο Δημητριάδης, ο Ουνγιαλίδης, ο Κραγιόπουλος και ο Γκέντσογλου, αλλά και κάποια εξελίξιμα παιδιά, όπως ο Κουτεντάκης, ο Λιούμης, ο Ντόια, ο Χουμόλι. Θεωρούμε ότι και αυτοί, σταδιακά, όσο περνά ο χρόνος, θα βοηθήσουν σημαντικά. Το κλίμα της ομάδας είναι πολύ καλό. Απλώς αυτό που μας στεναχωρεί είναι ότι δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αυτή η αβεβαιότητα. Και αυτό δεν είναι κάτι που αφορά, φυσικά, μόνο εμάς, αλλά όλες τις ομάδες».

Last modified onΠαρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2023 18:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep