Δανεισμός Τσιριγώτη

Η ΑΕΛ πήρε τον 22χρονο επιθετικό από τον Λεβαδειακό. Επέκταση για Σουλούκο. Η νέα τετράδα αρχηγών.

Οι Βυσσινί έκαναν γνωστό ότι την Παρασκευή (20/01) θα βρίσκεται στη Λάρισα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ο 22χρονος επιθετικός, Θοδωρής Τσιριγώτης που έρχεται δανεικός από τον Λεβαδειακό. Παράλληλα επέκτεινε για δύο ακόμα χρόνια ο Στέφανος Σουλούκος, ενώ ανακοινώθηκε η νέα τετράδα αρχηγών. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο 22χρονος ταλαντούχος τερματοφύλακας, Στέφανος Σουλούκος, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας και αποδεχόμενος σχετική πρόταση, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή και μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Τάσου Βενέτη και του Αθλητικού Διευθυντή, Στάθη Ταυλαρίδη, υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του για δύο ακόμη χρόνια.

Σημειώνεται ότι το αρχικό συμβόλαιο του Λαρισαίου γκολκίπερ έληγε στις 30/06/2023, ενώ πλέον θα παραμείνει στο ρόστερ της αγαπημένης του ΑΕΛ τουλάχιστον ως τις 30/06/2025.

Περιχαρής ο ίδιος, ευχαρίστησε τον πρόεδρο κ. Αχιλλέα Νταβέλη, τους προϊσταμένους του αγωνιστικού τμήματος και τους προπονητές της ομάδας, τη φανέλα της οποίας φοράει από νηπιακή ηλικία, ξεκινώντας την διαδρομή του από τις Ακαδημίες του ερασιτεχνικού σωματείου».

«Σε εφαρμογή απόφασης της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ, η νέα τετράδα των αρχηγών της ομάδας έχει ως εξής:

1. ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
2. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
3. ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΕΓΑΣ
4. ΜΑΞΙΜ ΜΑΞΙΜΕΝΚΟ

Η απόφαση βασίστηκε σε πιστοποιημένα κριτήρια, για τα οποία ενημερώθηκαν τόσο η τεχνική ηγεσία όσο και οι ποδοσφαιριστές μας. Σημειώνεται πως η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι από τις ελάχιστες, αν όχι η μοναδική επαγγελματική ομάδα της χώρας, που βρίσκεται σε διαδικασία πιστοποίησης σε επίπεδο ποιότητας, ασφάλειας και διαφάνειας της λειτουργίας της, η οποία θα ολοκληρωθεί την άνοιξη του τρέχοντος έτους».

«Μετά από προσωπικό ενδιαφέρον και επαφές του προέδρου κ.Αχιλλέα Νταβέλη με την ΠΑΕ Λεβαδειακός από την περίοδο του Δεκεμβρίου, η ΠΑΕ ΑΕΛ μπορεί πλέον να ανακοινώσει ότι από σήμερα και ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ο Θοδωρής Τσιριγώτης θα βρίσκεται στις τάξεις της ομάδας.

Ο νεαρός επιθετικός, που έχει σημειώσει 18 γκολ τις δύο τελευταίες σεζόν σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αναμένεται αύριο Παρασκευή 20/01 στη Λάρισα για να υπογράψει και επίσημα το συμβόλαιό του.

Ο Θοδωρής Τσιριγώτης είναι γεννημένος στις 23 Ιουνίου 2000 στην Αθήνα. Ξεκίνησε από τις σχολές ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, πέρασε από την ακαδημία του ΟΣΦΠ και ακολούθως αγωνίστηκε στην Επισκοπή και τον ΠΑΟ Β’, υπογράφοντας το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο με ομάδα της Super League 1, όπου μετράει φέτος 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Τελευταίο του γκολ ήταν αυτό που σημείωσε στις 16 Δεκεμβρίου 2022, στην αναμέτρηση Λεβαδειακός-Άρης 1-2 για το Κύπελλο Ελλάδος και το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στο ακόλουθο βίντεο:

Last modified onΠαρασκευή, 20 Ιανουάριος 2023 09:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep