Διαζύγιο στο... -13

Η Καλαμάτα αποφάσισε να απολύσει τον Νίκο Αναστόπουλο όταν η διαφορά από την 1η θέση εκτοξεύτηκε στους 13 βαθμούς.

Άστοχη κρίθηκε εκ του αποτελέσματος η επιλογή της διοίκησης της Καλαμάτας να δώσει τα ηνία στον Νίκο Αναστόπουλο. Ο έμπειρος τεχνικός δεν έδειξε πρόοδο στο ποδοσφαιρικό τμήνα, η μεσσηνιακή ομάδα έμεινε εκτός διεκδίκησης της ανόδου και στο -13 από την κορυφή και εν τέλει αποφασίστηκε η λύση συνεργασίας. Διάδοχος, τουλάχιστον προσωρινά, θα είναι ο Νίκος Κακαλέτρης.

Σε 9 ματς πρωταθλήματος ο Αναστόπουλος είχε απολογισμό 4Ν - 2Ι - 3Η. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της κοινή συναινέσει με τον Νίκο Αναστόπουλο. Ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία της ομάδας μας. Την ανέδειξε πρωταθλήτρια στη Football League και για 2 χρονιές προσπάθησε να κάνει το όνειρο πραγματικότητα και να ανεβάσει την ομάδα στη Super League.

Φεύγει σαν φίλος και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Μαζί του αποχωρούν ο βοηθός Φραγκίσκος Κεράνης, ο Ισπανός γυμναστής Χόρχε Γκόμεζ, ο προπονητής τερματοφυλάκων Αντώνης Παναγιωτόπουλος και ο εργοφυσιολόγος Θανάσης Μουρτζιάπης.

Χρέη προπονητή αναλαμβάνει ο Νίκος Κακαλέτρης, ο μέχρι πρότινος προπονητής της K19, με βοηθό τον Γιώργο Πολυμενέα και γυμναστή τον Κώστα Αθανασόπουλο».

Last modified onΠέμπτη, 19 Ιανουάριος 2023 10:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep