Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δεν παίρνουν από την πίτα

Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Ηρακλής συμφώνησαν να μην πάρουν χρήματα από τις χορηγίες που έχει η Football League ώστε να μην μιεωθούν τα έσοδα των 18 ομάδων. Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Ηρακλής συμφώνησαν να μην πάρουν χρήματα από τις χορηγίες που έχει η Football League ώστε να μην μιεωθούν τα έσοδα των 18 ομάδων.

Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Ηρακλής δεν θα πάρουν τίποτε από τα έσοδα της Football League για την σεζόν 2012-13.

Εκτός από τα χρήματα που θα φέρουν στο πρωτάθλημα, χάρη στις έξτρα χορηγίες, υπάρχει και η συμφωνία να μην πάρουν μερίδιο από τις κεντρικές συμφωνίες της Football League με τον ΟΠΑΠ και τον ΟΤΕ TV.

Μια από τις σημαντικές παραμέτρους για την είσοδο των τριών ομάδων στο πρωτάθλημα της Football League ήταν και το οικονομικό. Το πρωτάθλημα με 21 ομάδες δημιουργούσε παραπάνω έξοδα στις 18 ομάδες και παράλληλα απειλούσε το μοίρασμα των εσόδων. Τις τελευταίες εβδομάδες που γίνεται η συζήτηση σε όλα τα επίπεδα, έχουν αρχίσει οι παραχωρήσεις από τις τρεις ομάδες για να «επικυρωθεί» η είσοδο τους στο πρωτάθλημα.

Ο OTE TV δεν θα δείξει κανένα από τα εντός έδρας ματς των τριών, αφού δεν θα της αφορά το τηλεοπτικό συμβόλαιο που υπάρχει. Η μοναδική δυνατότητα να υπάρξει κάλυψη, είναι αν υπάρξει συμφωνία με την κρατική τηλεόραση.

Εκτός από τα χρήματα που θα φέρουν στο πρωτάθλημα, χάρη στις έξτρα χορηγίες, υπάρχει και η συμφωνία να μην πάρουν μερίδιο από τις κεντρικές συμφωνίες της Football League με τον ΟΠΑΠ και τον ΟΤΕ TV. Αυτό σημαίνει πως μπαίνουν με μειωμένα έσοδα στο πρωτάθλημα ώστε να μην κόψουν από τις 18 ομάδες.

Ακόμη μια σημαντική παράμετρος είναι και το ότι ο OTE TV δεν θα δείξει κανένα από τα εντός έδρας ματς των τριών, αφού δεν θα της αφορά το τηλεοπτικό συμβόλαιο που υπάρχει. Η μοναδική δυνατότητα να υπάρξει κάλυψη, είναι αν υπάρξει συμφωνία με την κρατική τηλεόραση που είναι ανάμεσα στα θέματα που είχαν θέσει στον υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη.

Last modified onΔευτέρα, 24 Σεπτέμβριος 2012 00:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep