Αποχωρήσεις χωρίς συμμετοχές

Ο Μακεδονικός έλυσε το συμβόλαιο του Αντώνη Ρηγόπουλου και δάνεισε στον Αγροτικό Αστέρα τον Στέλιο Καζέλη.

Οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν ότι ο 20χρονος τερματοφύλακας Στέλιος Καζέλης θα συνεχίσει δανεικός ως το τέλος της χρονιάς στον Αγροτικό Αστέρα, ενώ ελεύθερος έμεινε ο 18χρονος αμυντικός Αντώνης Ρηγόπουλος. Αμφότεροι δεν είχαν συμμετοχές. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει την παραχώρηση του τερματοφύλακα Στέλιου Καζέλη στον Αγροτικό Αστέρα υπό μορφή δανεισμού, για το υπόλοιπο της σεζόν 2022/23. Ο 20χρονος (7/8/2002) αθλητής, εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων που έχει αναδείξει η Ακαδημία του Μακεδονικού τα τελευταία χρόνια, ήταν καθοριστικός παράγοντας στην πορεία πρωταθλητισμού των Ελπιδών Μακεδονικού στην Α ΕΠΣ Μακεδονίας κατά την περυσινή σεζόν, ενώ από το καλοκαίρι αποτελεί σταθερό μέλος της ομάδας ανδρών, πλαισιώνοντας Γουναρίδη και Ιωαννίδη.

Η προσωρινή του μετακίνηση στον Αγροτικό Αστέρα, ο οποίος επιδιώκει να πετύχει την παραμονή του στην Γ Εθνική (1ος όμιλος), θα αποτελέσει ένα χρήσιμο διάστημα για τον ίδιο, ώστε να επιστρέψει με περισσότερες αγωνιστικές παραστάσεις ενόψει της επόμενης σεζόν με τα χρώματα του Μακεδονικού. Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Στέλιο υγεία και καλές εμφανίσεις στη νέα, προσωρινή, πρόκληση!

Η ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Ρηγόπουλο. Ο 18χρονος (10/06/2004) πλάγιος αμυντικός ενσωματώθηκε στην ομάδα τον Οκτώβρη, προερχόμενος από τον Ολυμπιακό Βόλου και με θητεία στον Απόλλωνα Σμύρνης και τα τμήματα υποδομών του Ατρομήτου. Με τον Μακεδονικό δεν είχε χρόνο συμμετοχής σε κάποιο επίσημο παιχνίδι. Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τον Αντώνη για την προσφορά του και του εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα!».

Last modified onΣάββατο, 14 Ιανουάριος 2023 12:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep