Σούλης: «Κοροϊδεύει ο Πρίτσας»

Ο προπονητής της Παναχαϊκής είπε ότι το fair play θα ήταν να κάτσει να χάσει η Κηφισιά και όχι να ζητά επανάληψη αγώνα ή επιστροφή βαθμών σε αντιπάλους.

Η Κηφισιά ζήτησε την επανάληψη του αγώνα με τον Ολυμπιακό Β χωρίς αριθμητικό πλεονέκτημα και η άποψη του Σούλη Παπαδόπουλου είναι ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Πρίτσας... κοροϊδεύει. Όπως δήλωσε ο τεχνικός της Παναχαϊκής μετά το 2-0 απέναντι στον ΟΦΙ:

«Αυτό γίνεται με κάποιες συγκεκριμένες ομάδες. Δεν είναι μόνο οι βαθμοί που παίρνουν. Είναι οι κάρτες που δεν συμπληρώνει η Κηφισιά όταν δεν παίζει ή η Καλλιθέα. Είναι οι τραυματισμοί, η κούραση. Με όλο τον σεβασμό που έχω στον πρόεδρο της Κηφισιάς, κύριο Πρίτσα που έχει οργανωμένη ομάδα, με στενοχωρούν οι δηλώσεις που κάνει μετά από αυτά τα παιχνίδια.

Δεν μπορεί να λες να δώσουμε τους δύο βαθμούς πίσω στον ΟΦΙ και τώρα να λέει να ξαναγίνει το παιχνίδι. Αφού ξέρει ότι δεν θα γίνει ποτέ. Αυτό δεν το λες και με στενοχωρεί πάρα πολύ. Δηλαδή θα ξαναγίνει το παιχνίδι και θα δώσει τους βαθμούς; Αν θες να κάνεις fair play κανονικό κάτσε χάσε ένα παιχνίδι ή φέρε μια ισοπαλία. Δεν το λες αυτό ποτέ, γιατί δεν θα γίνει. Δεν δείχνεις σεβασμό στις άλλες ομάδες όταν το λες.

Δεν μπορεί να με κοροϊδεύει και να λέει να δώσουν πίσω τους βαθμούς ή να ξαναγίνει το παιχνίδι. Λέει ότι κάνουν λάθη οι διαιτητές. Γίνεται αυτά να είναι συνέχεια υπέρ του; Είναι άσχημο. Αυτό μου ζήτησαν οι ποδοσφαιριστές μου να μεταφέρω».

Last modified onΚυριακή, 08 Ιανουάριος 2023 19:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep