«Ικανοποιητικό ρόστερ»

Οι εγκαταστάσεις της Βέροιας ήταν το στοιχείο που έκανε τον Κώστα Βελιτζέλο να αποδεχτεί την πρόταση.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος προπονητής της Βέροιας έκανε ο Κώστας Βελιτζέλος. Συγκεκριμένα, δήλωσε στην κάμερα της ιστοσελίδας «kerkidasport.gr»:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια της Βέροιας. Ξέρω τι μας περιμένει, έχω ενημερωθεί. Το προηγούμενο διάστημα παρακολουθούσα την ομάδα. Είχα εικόνα και του ομίλου. Δουλειά, υπομονή και το συντομότερο να έρθει η ομάδα στα στάνταρ που μπορεί να έρθει. Να μπουν τα δικά μας «θέλω» με τη σειρά που πρέπει στην ομάδα.

Η προοπτική με έκανε να αποδεχτώ την πρόταση. Είναι μια ομάδα σε πολύ καλό επίπεδο και μόνο από πλευράς εγκαταστάσεων. Δίνει την ευκαιρία σε όποιον θέλει, να έχει τους χώρους και τους χρόνους να δουλέψει και να έχει το αποτέλεσμα που θέλει. Ένα από τα σημαντικά στοιχεία ήταν αυτό. Το ρόστερ θα το βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Έχει ένα ικανοποιητικό ρόστερ που μπορείς να δουλέψεις και να βγάλεις πράγματα με τα παιδιά που υπάρχουν».

Για την ενίσχυση:

«Δεν υπάρχει ομάδα που δεν χρειάζεται προσθαφαιρέσεις την περίοδο του Ιανουαρίου. Έρχομαι στο άνοιγμα του παραθύρου των μεταγραφών, όμως έχουν ήδη γίνει κρούσεις. Θα συζητηθεί, φυσικά. Στόχος είναι το κοινό καλό της ομάδας. Θα υπάρξει συζήτηση για το καλύτερο δυνατό της ομάδας».

Για τους νέους του συνεργάτες:

«Με τον Γιάννη Ματζιαρίδη συνυπήρξαμε στο ίδιο νησί, τη Ρόδο και τον ήξερα. Τους άλλους δύο συνεργάτες τους γνώρισα τώρα. Έχει έρθει και ο δικός μου άμεσος συνεργάτης, οπότε οι πέντε μας θα έχουμε πολλή δουλειά».

Last modified onΠέμπτη, 29 Δεκέμβριος 2022 14:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep