Πλήγμα με Όγκμποε στην ΑΕΛ

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Μάριος Όγκμποε θα απουσιάσει 1,5 μήνα λόγω ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου.

Σοβαρός αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Μάριου Όγκμποε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο επιθετικός της ΑΕΛ υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου και υπολογίζεται ότι θα επιστρέψει στη δράση το 2023. Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Όπως ενημερώνει η ΠΑΕ ΑΕΛ, ο ποδοσφαιριστής, Μάριος Ογκμπόε, υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία με την οποία διαπιστώθηκε ότι κατά τον τραυματισμό του στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου, υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο.

Στο γόνατο του ποδοσφαιριστή θα τοποθετηθεί νάρθηκας για διάστημα τριών εβδομάδων και κατά την εκτίμηση του εξαίρετου γιατρού της ΑΕΛ, χειρουργού ορθοπαιδικού, κ.Γεωργίου Μπασδέκη, ο Ογκμπόε θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για διάστημα έξι συνολικά εβδομάδων.

Ευχή όλων είναι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΛ, με τα 4 γκολ και την σπουδαία προσφορά στις 4 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, να επιστρέψει στη δράση δυνατός και έτοιμος να συμβάλλει με τον τρόπο που πολύ καλά γνωρίζει, για να πανηγυρίσει στο τέλος την σεζόν μαζί με όλη την ομάδα, την πολυπόθητη κατάκτηση της ανόδου!».

Last modified onΔευτέρα, 28 Νοέμβριος 2022 14:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep