«Δεν προετοιμαστήκαμε όπως θέλαμε»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος δήλωσε ότι η Παναχαϊκή έχει ίδιους στόχους και φιλοδοξίες με την Καλαμάτα.

Παράπονα για τη διεξαγωγή του ντέρμπι με την Καλαμάτα την Παρασκευή (18/11) εξέφρασε ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ωστόσο, σημείωσε ότι η Παναχαϊκή πάει για το τρίποντο και ανέφερε:

«Είναι ένα παιχνίδι πάρα πολύ σημαντικό και ταυτόχρονα πάρα πολύ δύσκολο όπως όλα τα παιχνίδια. Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες. Η Καλαμάτα είναι πάρα πολύ έμπειρη με ποδοσφαιριστές έμπειρους και προπονητή πάρα πολύ καλό και έμπειρο. Έχει πάρα πολύ υψηλούς στόχους. Δεν το έχουν κρύψει οι άνθρωποι, στόχος τους είναι το πρωτάθλημα.

Αυτό εμάς δε μας φοβίζει. Υπάρχει πολύ μεγάλος σεβασμός στον αντίπαλο με την εμπειρία που διαθέτουν και οι παίκτες τους και ο προπονητής τους. Κι εμείς έχουμε πολύ καλή ομάδα και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Είμαστε κι εμείς μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα και θα γίνει ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Από ό,τι μαθαίνω ο καιρός δεν θα είναι καλός. Πρέπει να προσαρμοστούμε σε όλες τις συνθήκες που θα βρούμε.

Μας πείραξε ότι δεν μπορούμε να προετοιμαστούμε όλη την εβδομάδα όπως θέλαμε. Έχουμε από την Κυριακή μόνο τρεις ημέρες να δουλέψουμε όπως θέλουμε. Είναι ένα πρόβλημα αυτό. Κοιτάμε, όμως μόνο τη δουλειά μας. Να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο και των δύο ομάδων και ο καλύτερος και ο πιο τυχερός να κερδίσει. Μακάρι να είμαστε εμείς, γιατί είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός παίζουμε για τους τρεις βαθμούς.

Έχουμε παίξει και δύο φιλικά. Βέβαια τότε είχαν άλλον προπονητή. Είναι διαφορετικά τα φιλικά. Προέρχονται από μία μεγάλη νίκη. Έπαιξαν και καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο, άρα έχουν καλή ψυχολογία όπως έχουμε εμείς. Είναι ένα παιχνίδι στη σειρά, όπως θα είναι το επόμενο με τον Απόλλωνα, την Ηλιούπολη και το Αιγάλεω. Δεν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα με έξι βαθμούς, ούτε αυτοί με μηδέν βαθμούς το έχουν χάσει.

Στα δύο παιχνίδια έχουμε δείξει ότι θα είμαστε πολύ δυνατοί, πολύ ανταγωνιστικοί και θα κοιτάμε τον κάθε αντίπαλο στα ίσα. Οι ομάδες δεν φτιάχνονται από τη μία στιγμή στην άλλη. Χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά και χρόνος για να φτιάξεις την ομάδα που θέλεις. Ευτυχώς είμαι εδώ πολύ καιρό και έχουμε αρχίσει και δουλεύουμε όπως θέλω, άρα μπορούμε να δούμε ακόμα περισσότερη βελτίωση. Αν δούμε ο Παναθηναϊκός πώς παίζει, η ΑΕΚ πώς ξεκινάει να παίζει, ο Ολυμπιακός πώς ήταν με τους προηγούμενους προπονητές, θα καταλάβετε. Οι ομάδες φτιάχνονται με πάρα πολλή δουλειά και πάρα πολύ οργάνωση. Η Παναχαϊκή είναι σε αυτό το στυλ, γιατί όσο μεγάλη ομάδα να είμαστε, πέρυσι ήμασταν στη Γ' Εθνική και πρέπει να αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα, στη νοοτροπία ειδικά και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Όλοι προσπαθούν να οργανωθούν όπως είναι οι ομάδες της Super League. Να δουλεύουν σε καλά γήπεδα, να έχουν καλές εγκαταστάσεις. Μόνο έτσι η Παναχαϊκή θα είναι έτοιμη για να είναι στη Super League. Στο αγωνιστικό κομμάτι θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μια ομάδα που έχει στόχο την πρώτη θέση, αλλά όσες φιλοδοξίες και στόχους έχει η Καλαμάτα, άλλους τόσους έχουμε κι εμείς».

Last modified onΠέμπτη, 17 Νοέμβριος 2022 00:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep