«Ξεκίνημα με τρίποντο»

Χωρίς τον τιμωρημένο Παπανικόλα το Αιγάλεω απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας.

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος το Αιγάλεω υποδέχεται την Κυριακή (06/11, 15.00) τον ΟΦ Ιεράπετρας χωρίς τον τιμωρημένο Παπανικόλα. Ο αρχηγός των Κυανόλευκων, Ηλίας Τσιλιγκίρης δήλωσε σχετικά:

«Περιμέναμε πάρα πολύ καιρό για την έναρξη του πρωταθλήματος. Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ με προπονήσεις για πολύ καιρό. Εμείς ευτυχώς ξεκινήσαμε λίγο αργότερα, αλλά κάποιες ομάδες ταλαιπωρηθήκαν αρκετά από τον Ιούλιο. Εγώ αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι να έχουμε μια καλή αρχή. Να έχουμε καλή χρονιά, με υγεία και να βοηθήσουμε την ομάδα μας να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Τα πρώτα παιχνίδια και οι πρεμιέρες είναι πάντα περίεργες. Εμείς έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα. Πιστεύω ότι με την δυναμική που έχουμε ως ομάδα, αλλά και με την καλή προετοιμασίας που έχουμε κάνει, είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και όλοι μας θα δώσουμε τα πάντα προκειμένου να κατακτήσουμε το τρίποντο της νίκης».

Η αποστολή: Σικαλιάς, Σκαφίδας, Βλαχομήτρος, Βλάχος, Δημούτσος, Κολλάς, Μπαστιάνος, Μπούσης, Νικολακόπουλος, Παλτόγλου, Πατρινός, Πεχλιβανόπουλος, Πιαστόπουλος, Πολυχρόνης, Σκεντεράι, Σταματάκης, Τσιλιγκίρης, Τσίτσαρης, Φουρλάνος.

Last modified onΣάββατο, 05 Νοέμβριος 2022 14:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep