Βούζας: «Δεν πήρα ευρώ στον Ηρόδοτο»

Συζητήθηκαν ερήμην της κρητικής ΠΑΕ οι προσφυγές των Βασίλη Βούζα, Γιώργου Δήμιζα, Ηλία Βρεττού.

Ο Βασίλης Βούζας οδήγησε πέρυσι τον Ηρόδοτο στην παραμονή στην κατηγορία, όμως αποχώρησε χωρίς να έχει πάρει ευρώ. Αυτό κατέθεσε ο ίδιος στην εκδίκαση της προσφυγής του τη Δευτέρα (17/10) στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ. Η κρητική ΠΑΕ, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε ότι γύρισε σελίδα, δεν είχε νομική εκπροσώπηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο δικηγόρος του πρώην προπονητή των Κυανόλευκων, Μανώλης Αλαφραγκής, ανέφερε ότι για τους 3,5 μήνες θητείας οφείλοντται 8.500 ευρώ, εκ των οποίων οι 5.000 ευρώ είναι πριμ παραμονής. «Δεν έχω πάρει τίποτα», κατέθεσε ο Βούζας και σε ερώτηση μέλους της επιτροπής αν είχε διαμαρτυρηθεί για την καθυστέρηση απάντησε: «Είχε γίνει μία συζήτηση, αλλά δίναμε διαδοχικά παιχνίδια και έκανα υπομονή. Διαφορετικά θα έπρεπε να φύγω. Ανέλαβα τον Ηρόδοτο στην προτελευταία θέση και τερματίσαμε στη 10η».

Πλην της προσφυγής Βούζα, συζητήθηκε ερήμην της ΠΑΕ αυτή του Γιώργου Δήμιζα. Ο νομικός του εκπρόσωπος, Μανώλης Αλαφραγκής τόνισε: «Είχε συμβόλαιο 726 ευρώ μισθό και ένα ιδιωτικό συμφωνητικό για 15 χιλιάδες ευρώ το οποίο προέβλεπε μπόνους 10ης θέσης 2.000 ευρώ. Του οφείλεται το μπόνους, μισθοί και δόσεις από τον Φεβρουάριο έως Ιούνιο και ενοίκια. Συνολικά 9.400 ευρώ». Κατέθεσε ως μάρτυρας ο Βούζας, επιβεβαίωσε τις οφειλές και υπογράμμισε ότι ο Δήμιζας είναι υπόδειγμα αθλητή και πολύ καλός χαρακτήρας».

Σε ό,τι αφορά στον Ηλία Βρεττό, ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Καλούδης είπε: «Ο Ηρόδοτος δεν έχει πληρώσει μισθούς από τον Ιανουάριο, συνολικά 5.943 ευρώ. Πλην αυτών ζητούμε ως αποζημίωση 3.000 ευρώ και ν' αναγνωριστεί η λύση συμβολαίου με υπαιτιότητα της ΠΑΕ, ώστε να πάει σε ομάδα που έχει βρει».

Last modified onΤρίτη, 18 Οκτώβριος 2022 10:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep