Παρελθόν ο Κυβελίδης

Φιλική νίκη της Παναχαϊκής απέναντι στον Πάτραι.

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον αθλητικό διευθυντή, Λεωνίδα Κυβελίδη ανακοίνωσε το Σάββατο (08/10) η Παναχαϊκή. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. ΠΑΕ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος αθλητικό διευθυντή Λεωνίδα Κυβελίδη. Ο Λεωνίδας ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της "κοκκινόμαυρης" οικογένειας και κανείς δε θα ξεχάσει την προσφορά του στην ομάδα και ειδικότερα την καθοριστική του συμβολή την περσινή περίοδο με τα γκολ του για την άνοδο από την Γ' Εθνική στη Super League 2. Τον ευχαριστούμε για τη συνεργασία που είχαμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξει να κάνει από δω και πέρα».

Το Σάββατο (08/10) οι Κοκκινόμαυροι με γκολ των Πέταρ, Νίκολα Καρακλάιτς, Φούφουλα (αυτογκόλ) και Μπουρλάκη επικράτησαν 4-1 του Πάτραι σε φιλικό ματς. Το γκολ των Πράσινων σημείωσε ο Φούφουλας.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Σούλης Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Στασινόπουλος, Θεοδωράκης, Ρουγκάλας, Μακρής, Λινάρδος, Σίλβα, Τριμμάτης, Π. Καρακλάιτς, Ν. Καρακλάιτς, Μαραθωνίτης. Έπαιξαν και οι: Μικές, Λιοφάγος, Παπαχρονόπουλος, Μπουρλάκης, Κέρι, Νιλτίνιο.

Last modified onΣάββατο, 08 Οκτώβριος 2022 19:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep