«Μας κάνετε πιο δυνατούς»

Ο ΠΟΤ Ηρακλής διαμαρτυρήθηκε για την απόφαση του Κακουλίδη να διατάξει επανάληψη έπειτα από απόκρουση του Βελλίδη σε εκτέλεση πέναλτι του Τσουκαλά.

Στα πέναλτι αποκλείστηκε από τη Νίκη Βόλου ο ΠΟΤ Ηρακλής και τα παράπονα των γηπεδούχων για τις αποφάσεις του Κακουλίδη (Θράκης) ήταν πολλά. Μεταξύ αυτών και η επανάληψη εκτέλεσης του πέναλτι του Τσουκαλά. Ο Βελλίδης απέκρουσε στην πρώτη εκτέλεση, όμως ο ρέφερι έκρινε ότι ο γκολκίπερ των Θεσσαλονικέων είχε βγει εκτός γραμμής.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ που συνοδεύτηκε από φωτογραφία αναφέρει:

«Ο αμυνόμενος τερματοφύλακας παραμένει πάνω στη δική του γραμμή τέρματος μεταξύ των κάθετων δοκαριών του τέρματός του, με "μέτωπο" προς τον παίκτη που θα το εκτελέσει, μέχρι να λακτισθεί η μπάλα. (Δεν απαγορεύεται να μετακινεί τα πόδια του ή να μετακινείται πάνω στη γραμμή τέρματος, αλλά απαγορεύεται να βγει έξω από τη γραμμή τέρματος, μέχρι να λακτισθεί η μπάλα).»

Κάθε νοήμων άνθρωπος μπορεί να καταλάβει στην φωτογραφία ποτέ γίνεται το λάκτισμα και πού βρίσκεται ο τερματοφύλακας την στιγμή εκείνη…. ή και όχι ! Μας κάνετε πιο δυνατούς».

Last modified onΠέμπτη, 29 Σεπτέμβριος 2022 15:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep