Τα διαρκείας του Αιγάλεω

Από 50 έως 250 ευρώ κοστίζουν τα εισιτήρια διαρκείας του Αιγάλεω, η διάθεση των οποίων ξεκινά από την Παρασκευή (16/09).

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω για την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει ότι, αύριο Παρασκευή 16/9, ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Δύναμη της ομάδας, είσαι εσύ! Η θέση σου στο γήπεδο σε περιμένει. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ – ΟΛΟΙ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
GOLD VIP CARD - 250 ΕΥΡΩ
Παρακολουθήστε τις αναμετρήσεις της ομάδας μας από τα επίσημα του «Στ. Μαυροθαλασσίτης» στην Θηβών.
ΘΥΡΑ 1-4 CARD - 100 ΕΥΡΩ
Παρακολουθήστε τις αναμετρήσεις της ομάδας μας από την εξέδρα της Μάκρης και τις Θύρες 1 έως 4.
ΘΥΡΑ 12 CARD - 50 ΕΥΡΩ
Παρακολουθήστε τις αναμετρήσεις της ομάδας μας από το πέταλο της Θύρας 12 και ζήστε την μαγική ατμόσφαιρα στο CITY.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γραφεία ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931,Ιερά Οδός 286-288
Δευτέρα-Παρασκευή (17.00 - 20:00)
Τηλεφωνική Επικοινωνία: 2105910871, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
*Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και περισσότερα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων Διαρκείας

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
* Τα εισιτήρια διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικά και για την έκδοσή τους, είναι απαραίτητα : Ταυτότητα, ΑΜΚΑ, Αριθμός κινητού τηλεφώνου και e-mail.
* Για την αγορά του εισιτήριου διαρκείας δεν απαιτείται κάποιο πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού. Η χρήση του, όμως, θα πρέπει να γίνεται σύμφωνα με την εκάστοτε ΚΥΑ η οποία θα είναι σε ισχύ και οι κάτοχοι διαρκείας δεσμεύονται για την τήρηση των όρων χρήσης τους και ιδιαίτερα των εκάστοτε οδηγιών των σχετικών με την υγειονομική ασφάλεια λόγω πανδημίας.
* Κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα (1) εισιτήριο διαρκείας. Ο έλεγχος και η ταυτοπροσωπία θα γίνεται κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να στέλνετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.».

Last modified onΠέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2022 19:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep