«Είχαμε αποφασίσει Γ' Εθνική»

Ο Άρης Παλτόγλου μίλησε για τοξικότητα στη Super League 2 και επανέλαβε ότι θέλει να αποχωρήσει από το Αιγάλεω.

Στο περιθώριο της πρώτης συγκέντρωσης που έγινε τη Δευτέρα (05/09) στο Αιγάλεω ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Άρης Παλτόγλου επανέλαβε την επιθυμία του να αποχωρήσει και δήλωσε:

«Σε μια δύσκολη χρονιά πάλι, σε μια τοξική κατάσταση στη SL2, που άλλα υπόσχονται, άλλα περιμένουμε και άλλα έρχονται, με μια ΠΑΕ που δεν χρωστάει τίποτα και σε κανέναν, από τις λίγες και μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού, το μόνο που μπορούμε να περιμένουμε είναι ένα καλό πλασάρισμα και μια άνετη σωτηρία, σε μια καλή θέση και όσο πιο ψηλά μπορούμε να φθάσουμε.

Είχαμε αποφασίσει να κατεβάσουμε την ομάδα Γ' Εθνική. Δεν βγαίνει αυτή η κατηγορία με τίποτα. Τελευταία στιγμή αλλάξαμε γνώμη και είπαμε να κάνουμε μια προσπάθεια στη Super League 2. Το Αιγάλεω είναι η ομάδα της πόλης, έχει το όνομα της πόλης. Είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Πρέπει οι «προύχοντες» και οι «άρχοντες» αυτής της πόλης να σκύψουν πάνω σ΄ αυτή την ομάδα. Δεν είναι μόνο ο Παλτόγλου και ο Τιρτιράκης. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος, μια οικογένεια, να βάζει μόνη της τα λεφτά σε μια ομάδα. Πρέπει οι «προύχοντες» να βοηθήσουν την ομάδα.

Εμείς ήδη θέλαμε να φύγουμε από την ομάδα. Τέσσερις μήνες προσπαθήσαμε να την δώσουμε την ομάδα. Δεν τα καταφέραμε, λόγω της τοξικότητας που υπάρχει στην κατηγορία. Οποιαδήποτε ώρα και στιγμή, είμαστε ανοικτοί σε μια πρόταση από σοβαρό επιχειρηματία και θέλουμε να απεμπλακούμε. Έχουμε κάποιους πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές λίγους και κάποια παιδιά από την Κ20 και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Να φθάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Με πρώτο στόχο πάντα να είμαστε όσο μπορούμε καλά στα οικονομικά μας γιατί είναι δύσκολες εποχές».

Last modified onΤρίτη, 06 Σεπτέμβριος 2022 11:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep