Θέλει... συνέπεια ο Σταθόπουλος

Ο προπονητής του Ηροδότου περιμένει ότι την Τετάρτη (31/08) θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος.

Την πρώτη του συγκέντρωση είχε ο Ηρόδοτος τη Δευτέρα (29/08) και ο τεχνικός Στάθης Σταθόπουλος στις δηλώσεις του έστειλε μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. Όπως είπε: «Η ομάδα αναδημιουργείται. Θέλω να βλέπω διάθεση για βελτίωση, αλλά χωρίς καμία μέρα καθυστέρηση. Το ξεκαθαρίζω. Κάθε μέρα πρέπει να δίνουμε εξετάσεις όλοι μας. Εγώ, τα παιδιά και φυσικά η διοίκηση».

Ο έμπειρος προπονητής, μάλιστα, δήλωσε ότι περιμένει πως την Τετάρτη (31/08) θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος, προφανώς γιατί δεν έχει ανακοινωθεί η αναβολή της. Ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Οι πολύ καλά οργανωμένες ομάδες και όσες έχουν βλέψεις πρωταθλητισμού, έχουν ξεκινήσει 25 Ιουλίου. Εμείς και αρκετές ακόμα αρχίζουμε τέλος Αυγούστου και κάποιες ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα και δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Αυτό δείχνει ότι δεν έχουμε ημερομηνία έναρξης. Την Τετάρτη κανονικά είναι η κλήρωση. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση ποιες ομάδες απαρτίζουν τη Super League 2 και πότε θα αρχίσει. Με βάση την έναρξη καθορίζεται η προετοιμασία.

Καλά έκαναν και ξεκίνησαν 25 Ιουλίου. Εμείς με όλα τα προβλήματα που είχαμε φτάσαμε να ξεκινάμε σήμερα. Ελπίζω να κερδίσουμε χρόνο και να είναι αρκετός, ώστε μέχρι την έναρξη να είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο».

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, ο αγιασμός της ομάδας μας εν όψει της νέας ποδοσφαιρική σεζόν. Τον αγιασμό τέλεσαν οι πάτερ Κωνσταντίνος και πάτερ Ευθύμιος από την ενορία του Αγίου Νικολάου ενώ το παρών έδωσε σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ, ο νέος μας προπονητής Στάθης Σταθόπουλος, οι παίκτες της ομάδας, το τεχνικό τιμ, και φορείς της πόλης. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιώργος Πιτσούλης, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Γιώργος Σισαμάκης, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Αντώνης Περυσινάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου αλλά και η διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Μάλιστα, μεταφέρθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ευγένιου, με ευχές για τον Ηρόδοτο, για μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς. Αμέσως μετά ακολούθησε παρουσίαση του προπονητή μας Στάθη Σταθόπουλου αλλά και των μεταγραφικών αποκτημάτων».

Last modified onΔευτέρα, 29 Αύγουστος 2022 23:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep