Με ανατροπή η Επισκοπή

Το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου η Επισκοπή το μετέτρεψε σε 3-2 στο δεύτερο απέναντι στον Γιούχτα.

Φιλική νίκη με ανατροπή (3-2) κατέκτησε το Σάββατο (27/08) στο «Π. Βαρδινογιάννης» η Επισκοπή απέναντι στον Γιούχτα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν σε θέση οδηγού στο 6' με τον Δωματά και στο 45' ο Λίτσκας έκανε το 0-2. Η ομάδα του Ρεθύμνου μείωσε στο 65' με τον Κρίκλοου, ισοφάρισε οκτώ λεπτά μετά με τον Κεφαλά και στο 82' διαμορφώθηκε το 3-2. Ο Κρίκλοου κέρδισε πέναλτι και ο Σταθόπουλος ευστόχησε από τα 11 βήματα.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Καλογεράκης, Πετράκης (80′ Ρόβου), Τάτσης (46′ Κούτσιας), Κεφαλάς, Λάμτσε, Ουοττάρα (46 Σκεντεράι), Σαμουρκοσάβι, Κρίκλοου, Αμπαφού, Εμπουέλε (46′ Σταθόπουλος), Χοβανισιάν (80′ Σουλειμάν).

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Κόλλιας, Τζανής (75′ Κεφαλούκος), Γιαλλούσης, Πλουσής, Κοντογιάννης, Στακάκης, Κορνιλάκης, Δωματάς, Νύκταρης, Λίτσκας, Ροβίθης. Έπαιξαν και οι Χρήστου, Αζίζι, Ψαρράς, Τουγλής.

Με ανατροπή η Επισκοπή   Το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου η Επισκοπή το μετέτρεψε σε 3-2 στο δεύτερο απέναντι στον Γιούχτα.   Φιλική νίκη με ανατροπή (3-2) κατέκτησε το Σάββατο (27/08) στο «Π. Βαρδινογιάννης» η Επισκοπή απέναντι στον Γιούχτα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν σε θέση οδηγού στο 6' με τον Δωματά και στο 45' ο Λίτσκας έκανε το 0-2. Η ομάδα του Ρεθύμνου μείωσε στο 65' με τον Κρίκλοου, ισοφάρισε οκτώ λεπτά μετά με τον Κεφαλά και στο 82' διαμορφώθηκε το 3-2. Ο Κρίκλοου κέρδισε πέναλτι και ο Σταθόπουλος ευστόχησε από τα 11 βήματα.   ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γουίλαρντ): Καλογεράκης, Πετράκης (80′ Ρόβου), Τάτσης (46′ Κούτσιας), Κεφαλάς, Λάμτσε, Ουοττάρα (46 Σκεντεράι), Σαμουρκοσάβι, Κρίκλοου, Αμπαφού, Εμπουέλε (46′ Σταθόπουλος), Χοβανισιάν (80′ Σουλειμάν).   ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Κόλλιας, Τζανής (75′ Κεφαλούκος), Γιαλλούσης, Πλουσής, Κοντογιάννης, Στακάκης, Κορνιλάκης, Δωματάς, Νύκταρης, Λίτσκας, Ροβίθης. Έπαιξαν και οι Χρήστου, Αζίζι, Ψαρράς, Τουγλής.

Last modified onΚυριακή, 28 Αύγουστος 2022 01:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep