Αρχή με ισοπαλία

Στο πρώτο του φιλικό ο Παναθηναϊκός Β έμεινε στο 2-2 με τον Πανελευσινιακό.

Στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Γιάσμινκο Βέλιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού Β οι Πράσινοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 με τον Πανελευσινιακό. Στο φιλικό της Τετάρτης (24/08) στη Μαγούλα οι Σταχυοφόροι προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Μίσκου. Στο ξεκίνημα του δευτέρου 45λεπτου έγινε το 1-1 με τον Ταβάρες και στο 60' το 1-2 με τον Καρβούνη. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 83' ο Σερέπας.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Γκλώτσος, Σαββουιδάκης, Αρναούτογλου, Βοσνακίδης, Συριόπουλος, Μαρής, Μίσκου, Τεγούσης, Γεμιστός, Μακρυγιάννης, Κρητικός. Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Ζαφείρης, Πορφυρόπουλος, Καψής, Σκλιάς, Ταμπουραντζής, Σερέπας, Χατζηγιαννάκης, Μακρίδης, Μπούσης, Λάμπρου, Μπέλλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Αντωνίου, Μαρτίνης, Σερπέζης, Καραμπάς, Κρυπαράκος, Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Θεοδωρίδης. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Σουρδής, Ανδρικόπουλος, Τερεζίου, Ηλιάδης, Πόμπι, Σπυριδάκης, Καρβούνης, Ταβάρες, Μπιλάλ, Κωστόπουλος, Παπαδημητρίου.

Last modified onΠέμπτη, 25 Αύγουστος 2022 09:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep