Φέρνει Μάρκοβιτς η Προοδευτική

Οι Βυσσινί προανήγγειλαν την έλευση του 22χρονου Σέρβου επιθετικού που ανήκε στον Ερυθρό Αστέρα.

Η Προοδευτική έκανε γνωστό ότι θα αποκτήσει τον Σέρβο επιθετικό, Λούκα Μάρκοβιτς. Πρόκειται για 22χρονο επιθετικό, ο οποίος ανήκε στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά δεν έπαιξε ποτέ στην πρώτη ομάδα.

Ο Μάρκοβιτς έχει παίξει στην U19 της Γιουβέντους (23 ματς, 6 γκολ στο πρωτάθλημα Primavera) και U19 της Τορίνο (2 ματς) ως δανεικός από την Κροτόνε. Το 2020 ο Ερυθρός Αστέρας τον απέκτησε και ακολούθησαν δανεισμοί σε Νόβι Παζάρ (10-3), Μάτσβα (6), Γκράφιτσαρ (3), Μπάκα (26-3). Είναι 2 φορές διεθνής με την U19.

Η ανακοίνωση:

«Ένα μεγάλο μπαμ για τα δεδομένα της super league 2 είναι έτοιμοι να κάνουν οι βυσσινί.

Συγκεκριμένα βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του διεθνή με τις μικρές ομάδες της Σερβίας Λουκά Μάρκοβιτς . Αν ρίξει κανεις μια μάτια στο βιογραφικό του θα δει πολλά. O Λουκά που ξεκίνησε από τον Ερυθρό Αστέρα, έκανε το μεγάλο άλμα για την Ιταλία αρχικά για την Κροτόνε όπου άφησε άριστες εντυπώσεις για να πάρει τη μεγάλη μεταγραφή για τη Μεγάλη Κυρία Γιουβέντους όπου εντάχθηκε δίπλα σε αστέρια όπως ο Κριστιάνο Ροναλντο και ο Ντιμπαλα. Στη συνέχεια μετέβη σε Τορινο και Κροτονε πάλι και ύστερα ξαναγύρισε στον Ερυθρό Αστέρα.

Έχει ύψος 1.87 και είναι καθαρό φορ.
Πλέον η Προοδευτική γίνεται πανίσχυρη στην επιθετική της γραμμή. Καλώς ήρθες Λουκά και πολλά πολλά γκολ με την ομάδα μας!».

Last modified onΠέμπτη, 25 Αύγουστος 2022 00:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep