Φαζό και Τζανουλίνο η Προοδευτική

Οι Βυσσινί ανακοίνωσαν δύο ακόμα προσθήκες από Δόξα Δράμας και Ξάνθη.

Η Προοδευτική ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην αμυντικού της Ξάνθης, Μανώλη Φαζού και του αμυντικού μέσου Μάριου Τζανουλίνου από τη Δόξα Δράμας. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Μανώλη Φαζου.
Ο υψηλόσωμος στόπερ (1,87) μπορεί να είναι μόλις 27 ετών αλλά το βιογραφικό του είναι αξιοσημείωτο. Ξεκίνησε από τα Μαλλια στο Ηράκλειο και σε πολύ μικρή ηλικία εντάχθηκε στις ακαδημίες του ΟΦΗ. Στους Κρητικους καθιερώθηκε και αγωνίστηκε με ξεχωριστή επιτυχία για μια πενταετία.Κατόπιν αγωνίστηκε πάντα αε επίπεδο super league 2 σε Χανιά, Ολυμπιακό Βόλου και Ιωνικο ενώ πέρυσι έπαιξε στην ομάδα της Ξάνθης. Πρόκειται για μια πολύ ποιοτική προσθήκη που δίνει στην άμυνα των βυσσινί πλούσια εμπειρία και υψος κάτι που ήθελε ο Γιάννης Μαγγος. Καλώς ήρθες στην ΠΡΟΟ Μανώλη, με πολλές επιτυχίες και υγεία!

Η ΠΑΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ανακοινώνει την απόκτηση του αμυντικου χάφ Μαριου Τζανουλινου. Ο 26χρονος άσος με καταγωγή από την Τήνο ξεκίνησε την καριέρα του από τους ερασιτέχνες του Παναθηναικου. Την περίοδο 16-17 ηταν στο ρόστερ της Κέρκυρας που αγωνιζόταν τότε στη super league. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Αχαρναικο, Παναιγιάλειο, Ασπροπυργο πάντα σε επίπεδο super league 2 και football league ενώ πέρυσι κατέγραψε 21 συμμετοχές στην ιστορικη Δόξα Δράμας. Συμμετέχει από την αρχή της προετοιμασίας αφήνοντας άριστες εντυπώσεις ενώ ιδιαίτερα θετικό ντεμπούτο έκανε χθες κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Μάριος είναι και διεθνης με τις μικρες εθνικες ομαδες».

Last modified onΔευτέρα, 15 Αύγουστος 2022 16:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep