Συμφωνία με Φουάση

Στον Ηρόδοτο ο 24χρονος αμυντικός.

Από τον Πανσερραϊκό στον Ηρόδοτο μετακινήθηκε ο Αντώνης Φουάσης. Ο 24χρονος αμυντικός είχε 18 συμμετοχές πέρυσι με τα Λιοντάρια. Η ανακοίνωση:

«Στο γήπεδο του Ηροδότου βρέθηκε χθες, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Αντώνης Φουάσης. Ο 24χρονος αμυντικός που έχει παραστάσεις από την κατηγορία δήλωσε χαρούμενος, ενώ δεν θα μπορούσε να μην κάνει ιδιαίτερη μνεία τους φίλους της ομάδας: «Χαίρομαι πολύ που συμφώνησα με την ομάδα του Ηροδότου. Είναι ένας σύλλογος με ταυτότητα μαχητή και θα κάνω ότι μπορώ προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Υπάρχει πλάνο στον Ηρόδοτο και θεωρώ πως με τη στήριξη του κόσμου όλα θα πάνε καλά. Επιθυμία μας είναι να τους κάνουμε χαρούμενους…».

Σε ό,τι αφορά στην κάλυψη των φιλικών αγώνων, η ΠΑΕ έκανε γνωστό:

«Η ΠΑΕ Ηρόδοτος γνωστοποιεί στο φίλαθλο κοινό της ομάδας, πως θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τα φιλικά που θα δώσει, στο «χτίσιμό» της! Έτσι, οι κυανόλευκοι οπαδοί μετά από αυτήν την σπουδαία συμφωνία που κατάφερε η διοίκησή μας, θα μπορέσουν να δουν τον Ηρόδοτο στις φιλικές αναμετρήσεις της προετοιμασίας αλλά και την εξέλιξη της ομάδας, παιχνίδι με το παιχνίδι! Η γνωστή πλατφόρμα Instat.Tv θα φιλοξενήσει τα ματς του συλλόγου και θα μεταφέρει με εικόνα και ήχο στους δεκτές των τηλεθεατών, το νέο Ηρόδοτο!».

Last modified onΠαρασκευή, 29 Ιούλιος 2022 21:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep