Τρίτη προσθήκη ο Δόρης

Ο ΠΟΤ Ηρακλής ανακοίνωσε τον 24χρονο μεσοεπιθετικό Αλέκο Δόρη από την Ξάνθη.

Την 3η του μεταγραφή ανακοίνωσε ο ΠΟΤ Ηρακλής. Οι Κυανόλευκοι απέκτησαν τον Αλέκο Δόρη από την Ξάνθη (31 συμμετοχές). Την αμέσως προηγούμενη σεζόν ο 24χρονος φορούσε τη φανέλα της Τρίγλιας (18 συμμετοχές, 3 γκολ).

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής ανακοινώνει την συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Δόρη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.Γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου του 1998 και αγωνίζεται κυρίως ως μεσοεπιθετικός. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες του ΠΑΣ Φλώρινας. Την ποδοσφαιρική του καριέρα ωστόσο την ξεκίνησε ουσιαστικά όταν, μεταφέρθηκε στις υποδομές της Βέροιας.Τον Μάρτιο του 2018 πήρε μεταγραφή στον Απόλλωνα Πόντου όπου παρέμεινε για τρεις μήνες καθώς το ίδιο καλοκαίρι (2018) αποκτήθηκε από τον Βόλο (Football League) για μία σεζόν.

Το καλοκαίρι του 2019 επέστρεψε στον Απόλλωνα Πόντου (Super League2) και στην συνέχεια βρέθηκε για ένα χρόνο στην Τρίγλια. Πέρσι ήταν βασικό στέλεχος της Ξάνθης. Ο Ηρακλής καλωσορίζει τον Αλέξανδρο και του εύχεται μια καλή χρονιά, γεμάτη υγεία και επιτυχίες!».

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε, επίσης, το τεχνικό τιμ για τη νέα σεζόν:

«Ολοκληρώθηκε το προπονητικό τιμ του Ηρακλή για την σεζόν 2022-23. Ο Κώστας Γεωργιάδης θα είναι για τα επόμενα δυο χρόνια ο τεχνικός της ομάδας με τον Βαγγέλη Ντίσιο να είναι ο άμεσος συνεργάτης του, όπως και στην προηγουμενη σεζόν. Ο Τάσος Κατσαμπής θα είναι ξανά ο γενικός αρχηγός και ο Ηλίας Βούρας θα είναι ο προπονητής των τερματοφυλάκων.

Ο Πασχάλης Έλκας θα ειναι υπεύθυνος φυσικής κατάστασης, ενώ νεα προσθήκη είναι αυτή του Πάρη Λεωνιδάκη ως αναλυτής της ομάδας. Στο ιατρικό τιμ επικεφαλής είναι ο Κώστας Μανώλογλου, ενώ προστέθηκε ως πρώτος φυσιοθεραπευτής ο Δημήτρης Παγωτός μαζί με τον Νίκο Τσακαλίδη. Τέλος υπεύθυνος ιματισμού και «ψυχή» της ομάδας ο Γιώργος Σιάγκας».

Last modified onΤετάρτη, 06 Ιούλιος 2022 16:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep