«Δεν έχουμε μάθει να μην παίζουμε καλά»

Η Βέροια αδικήσε τον εαυτό της σύμφωνα με τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία ο προπονητής της Βέροιας, Παύλος Δερμιτζάκης ρωτήθηκε αν η βραδιά του Σαββάτου ήταν η πιο δύσκολη της χρονιάς. Όπως είπε:

«Θέλω να πω συγχαρητήρια στη Λαμία για την παραμονή στην κατηγορία. Θεωρώ ότι είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Στα μπαράζ αδικήσαμε τους εαυτούς μας βάσει εικόνας. Κάναμε, όμως μια μεγάλη προσπάθεια. Για ένα ακόμα παιχνίδι ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Είχαμε κατοχή, βγάλαμε φάσεις, προηγηθήκαμε στο σκορ, αλλά δυστυχώς το ποδόσφαιρο σε τέτοια διαδικασία παιχνιδιών καμιά φορά σε τιμωρεί πολύ άσχημα.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό της ομάδας μου, γιατί όλη τη χρονιά είχαμε μια ομάδα υπόδειγμα. Όλη τη χρονιά είχαμε μια ομάδα που έπαιζε μπάλα. Είναι ένα στοιχείο που αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον και το κυριότερο μια ομάδα με ήθος και ποδοσφαιρική αξιοπρέπεια. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Είναι η μεγάλη μας περιουσία. Μετά από πάρα πολλά χρόνια είναι δίπλα μας».

Αν η Βέροια αδίκησε τον εαυτό της στο πρώτο παιχνίδι:

«Πιστεύω ότι σαν εικόνα και στα δύο παιχνίδια η ομάδα μου ήταν αυτή που έπαιξε μπάλα. Δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας, γιατί το βλέπω με τα μάτια μου. Όταν είσαι μια ομάδα που προσπαθείς και παίζεις καλό ποδόσφαιρο πρέπει να πάρεις αυτό που σου αναλογεί. Πολλοί μεγάλοι προπονητές λένε ότι τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζεις και όχι να παίζεις καλά. Εμείς δεν έχουμε μάθει να μην παίζουμε καλά. Είμαστε ποιοτική ομάδα, αλλά δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε.

Θέλω να πιστεύω, γιατί τίποτα δεν σου χαρίζεται, ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον, γιατί όλοι όσοι είμαστε γύρω από αυτή την ομάδα κάνουμε τα πάντα για να μπορέσει να φτάσει εκεί που αξίζει».

Τι του είπε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μετά το τέλος του αγώνα:

«Αυτό που είπε ήταν να μην ξαναβρεθούμε σε τέτοια διαδικασία. Σε τέτοιες ημερομηνίες μετά από αποχή ενός μήνα να παίξουμε παιχνίδια που κρέμεται το μέλλον μας… Είναι κατανοητό από όλους».

Last modified onΣάββατο, 18 Ιούνιος 2022 23:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep